Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a zaniedlugo deszczowych dni wiecej bedzie to sie pewnie przyda.

Fajne te co wkleilas.....tylko nie sa dzielone miedzy nozkami chyba....i nie da sie wlozyc malucha do fotelika 
PYSIU - ja tak samo jak SMART wybralabym jasniejszy
Tez nie lubie dzieciaczkow w ciemnych kolorach....a juz szczegolnie taki calkiem malenkich
A ja tez wlasnie musze poszukac jakiegos kombinezonika...tylko nie mam pojecia czy 62 bedzie okFajne te co wkleilas.....tylko nie sa dzielone miedzy nozkami chyba....i nie da sie wlozyc malucha do fotelika
![]()

, a tylko Smart i Anetce się podobało - no nic, coś jeszcze wymyślę 
.
, ale w sumie to będzie na spacery wózkiem, bo jak do fotelika, to ja mam taką gondolkę i ją też można pasami jakoś przypiąć
. Wiem, wiem, że to nie dobrze, ze nie w foteliku będzie dzidzia, ale i tak jeździć za dużo nie będziemy, a w takim to chyba i cieplej mu będzie i wygodniej. A ja kupuję rozm. 62.

.
.

Bo jak wiesz, ja też je mam i szukałam na allegro jakiejś większej kołdry i nie bardzo coś znalazłam 
:-( i w końcu chyba kupię 130x100, ten standard, co to mam taką po Naci i teraz dla drugiego bobasa będzie :-), a dla Natki chciałam większą, co by na potem było, ale nic nie znalazłam
:-(.