aneta23
Kwiecień'07, Listopad'08
CLUE - no wlasnie przyszedl
I jak dla mnie wygodnie sie go podnosi...tak oburącz od przodu......mam nadzieje ze z dzidzia tez bedzie wygodnie, poki co nie mam zadnej pod reka
;-)
Ja poprzednio mialam w sumie taki z raczka do przenoszenia.....ale poza tym byl tak beznadziejny ze glowa mala
I jak dla mnie wygodnie sie go podnosi...tak oburącz od przodu......mam nadzieje ze z dzidzia tez bedzie wygodnie, poki co nie mam zadnej pod reka
;-)Ja poprzednio mialam w sumie taki z raczka do przenoszenia.....ale poza tym byl tak beznadziejny ze glowa mala

na jezdnię (nie ruchliwą na szczęście)! A Pan na to: O jaki bidulek mamusia sie nim nie interesuje i nie da maluszkowi rączki !!! Ja na to: Mój syn ma już 4 lata i nie musi chodzić za rękę! Za to pan go popchnął i przwrócił!
. Trudno mi uwierzyc ze w pl taka nietolerancja ze strony starzych osob, to nie jest ten kraj ani ci ludzie ktorych ja pamietam
. A jak tylko mnie zobaczyły to od razu uciekły wzrokiem i udawały że mnie nie widzą. Szkoda gadać, pamiętajcie że zawsze takie rzeczy się wracają
Ja na poczcie ostatnio tez się nasłuchałam, podeszlam do okienka przy którym stala tylko jedna osoba, za to przy drugim była kolejka, i oczywiście zwrócili mi uwagę że kolejka jest jedna do dwóch okienek. A ja im na to że jestem uprzywilejowana i nie zamierzam stac w kolejce (aż nie wiem skąd miałam tyle odwagi
) no i oczywiście komentarzom nie było końca że niby z jakiej racji mam taki przywilej a dodam że brzuchol mialam bardzo widoczny, bo ciężko włozyc na siebie teraz coś luźnego :-)