reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
No Lunia widzę że wziałaś się za zakupy:tak: zarówno wózek jak i łóżekczko pierwsza klasa:-)
co do niani my mamy tpokizz i jak narazie się sprawdza dzisiaj ją z M testowaliśmy i działa bardzo fajnie nie ma szumów ani zakłuceń a jak Bartuś sobie miałczy słyszymy wyraźnie;-)

lunia83 bardzo fajny wózek, wygląda na bardzo wygodny, i ma chyba dobrą amortyzację, bo jest tak miękko zawieszony. Twój maluch będzie się w nim mięciutko kołysał :-) Łóżeczko też bardzo funkcjonale dzięki tej szufladzie, i w dodatku bardzo ładne.

... ja dzis też poszalałm na allegro, oto moja lista:
aspirator frida
woreczki na zuzyte pieluszki
klin=poduszka pod główke +dodat poszewka
silkonowa szczoteczka (naparstek) do stymulacji dziąsełek i mycia pierwszych zabków
płatki kosmetyczne
podkład ceratkowy do łóżeczka
pieluchy tetrowe
pieluchy flanelowe
szczoteczka +grzebyczek
smoczek TommeeTippee
komplet do paznokci
poporodowe podkłady ginekologiczne
pościel w tym: posciel do wózka (wzór teczowe sny nr 04 i cała pościel w tym samym wzorze:-)), posciel i wypełnienie do łóżeczka, ochraniacz do łóżeczka, prześcieradełko flanelowe
no to narazie tyle,ale wiem że to nie koniec -ale w tej chwili to nawet juz niewiem co jeszcze mi brakuje

BigU dużo rzeczy kupiłaś:-):tak:Strasznie mi się podoba ta pościel:-)
Ja od wczoraj mam już wózeczek w domu. Jestem strasznie zadowolona. Cały wieczór razem z M poznawaliśmy jego funkcje:happy::happy::happy:

Dziewczyny w związku z faktem że karmienie piersią idzie mi bardzo dobrze chciałabym zaopatrzyc się w laktator żeby zostawić zapas mleka dla taty jak już kiedyś wyjdę sama;-) w związku z tym bardzo prosze o rady!!!!

słyszałam ze laktator Aventu jest bardzo dobry-kolezanki sobie go chwala, więc jesli bede miała taka potrzebe to tez zapewne go zakupię

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry