reklama

Zakupowe szaleństwo

ja uwielbiam Next, George, Adams, KaphAl, GAP, Mouris Mouse... H&M tyż lubię - generlanie wyszstko co wygrzebę na ciucholandach. Ale butki niestety trzeba kupić nowe co nnadszarpnęło znacznie mój porfel :wściekła/y: Kurde czemu buty dla dzieci są takie drogie!!! To skandal po prostu!!!!

reklama
Głuszek zgadzam się z tobą ceny dziecięcych butów są skandaliczne. nam sie na szczęście udało i Sylwia nam przysłała śliczne butki za 20zł, spytaj ją , może mają jeszcze tam u nich w sklepiku.:tak::-)

juz kupiłam butki - sandałki za 55 a trzewiczki za 89 zł - kupiła po prostu wieksze zeby jeszcze na jesień starczyły. Tzn teraz ma trzewiczki numer 19 a ja kupiłam sandałki na lato rozm. 20/21 a trzewiczki na chłodniejsze dni 21 - są za duze i mam nadzieję ze to nie zrobi jej jekiejść krzywdy ale ja też chodziłam w za dużych butach i żyję

Dziewczyny my też głównie te firmy które wymieniłyście poniewaz ich najwięcej w ciuchlandzie :-)
chociaz u mnie na pierwszym miejscu jest Next a później wszystkie pozostałe

U nas oczywiscie H&M na topie- dla dzieci sa super rzeczy, ja tez sobie kupuje - ale trezba sobie znalezc cos fajnego.
Pajace i body mamy z Early Days..., pare rzeczy kupilam z Mothercare
a z innych firm sporadycznie...

widzialm butki befado - super...:-):-) tez Matiemu chce kupic jakies porzadne, bo juz zaczal stawac a wtedy trezba juz porzdane za kostke buty kupic.

byliśmy dziś na zakupach, chciałam Olce buty kupić. I normalnie paranoja, nigdzie nie dostałam rozmiaru 18, wszędzie od 19 się zaczynały. Wkurzyłam się na maksa. Ale przynajmniej wróciliśmy z nową czapeczką i piżamką.

Wiesz co ja sie naszukalam butow jak bylam w szczecinie i jakos wyboru nie mialam ...Jak cos bylo to normalnie albo za sztywne,albo wogole nie usztywnione i jeszcze od 90-120 zl...Juz patrzylam zeby jakies Nike albo adidaski jej kupuc ale tam to juz wogole skucha na maxa...A w CCC kupilam takie calkiem ladne i chyba bardzo wygodne bo mloda nie placze i nie szaleje jak przy ostatnich slicznych bublach z H&M...no i nozki ladnie w nich stawia...Zreszta Ktoras tu ma takie jak moja Mloda...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry