reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
powiem Wam ta kurtke calkiem przypadkiem kupilam bo pojechalam wlasnie po ten zapas kosmetykow-sklep cos jak Rossman...tyle ze maja tez body jakies ciuszki,rajstpki,czapeczki i patrze wisi taka i jeszcze tylko 14 euro kosztowala...No to zaraz bralam bo i rozmiar pasowal...a kolory tez takie uwielbiam :-)

Ale trafiłaś z tą kurteczką :-) a takie buty mi się marzą... ale nie dla mnie, bo mąż niski, nawet jak niziutkie szpilki włożę to jestem od niego trochę wyższa, a jemu to przeszkadza. Znalazłam kiedyś super pantofle, na wyższej szpilce, bardzo mi się podobały. Akurat w spódnicy byłam jak je przymierzałam, no ekstra. Mężowi też się spodobały bardzo, ale... od razu zastrzegł, że mam w nich chodzić tylko do pracy :-D Te niskie szpilki to i tak postęp, bo kiedyś tylko płaskie nosiłam, i jakoś mi to nie przeszkadzało... zaczynam wybrzydzać :-p

butki Pati superowe!!!
kurteczka tez ladna, ale ja szukam ciutke innej- moze dlatego, ze u nas tu wiekszosc dzieciaczkow biega w pikowanych i z takim kapturkiem..i jakos mi sie "oko za bardzo do takiej przyzwyczailo:-D..ale Noemi piekiusia i co by nie zalozyla...bedzie slicznie wygladac!

No ja ogolnie tez bym wolala co innego...ale jak za taka cene i w tym kolorze to trzeba bylo brac:-D No i oczywiscie jeszcze jedna bedziemy potrzebowali...Chociaz plaszczyk z tamtego roku dla mlodej jeszcze dobry wiec zobaczymy...Jak cos mi w oko wpadnie to moze wtedy...Ja juz mam dosc ogolnie rozu i kolorow khaki...np.cos w fiolecie bym moze jeszcze chciala w polaczeniu z fajnym zielonym :-)

A tak ogolnie to ja juz widze ze bede miala mega problem z kurtka dla siebie...Tak samo pelno tych pikowanych tyle ze w pasie z pasem...te same plaszczyki tyle ze moze inaczej kolniezyk badz stujka...i jak mam kupic zas cos nowegoa tylko inaczej bedzie guzik przyszyty to rownie dobrze moge chodzic w plaszczu z tamtego sezonu....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry