reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Pati to całkiem normalne, ja tez tak miewam:-D:szok: ale wtedy ide z męzem i u niego jest krótka piłka:-D:-D

Rusałko a gdzie Ty te wszystkie zakupy miescisz?
Ja robie o połowe mniejsze a szafy pekaja mi juz w szwach i zamierzam dzisiaj spakowac paczke na wynos:szok:

Kochana blotniki se zaloz :-D:-D:-D:-D:-D:-D
No kurde takich przeciez jeszcze nie mam prawda...Wiec co sie czepia :-D
Poczekam na chwileczke zapomienia i popedze co tchu po te buciory...Ale znajac zycie jak pojde to albo nie bedzie juz tego modelu albo rozmiaru :-D:-D:-D:-D

Ja potrzebuje kozaczkow..takich dluzszych, czarnych i kurcze brak mi jakos ochoty na poszukiwania. Probwalam szukac w sobote ale jak zobaczylam jakie tlumy w sklepach to mi sie odechcialo. Moze w srode znajde chwilke...
Kupilam sobie tylko swiatecznie mala czarna..inna kwestia czy ja wogole zaloze ;-):-)

Syla u nas teraz wszedzie wisza plakaty z H&M (sonia rykiel dla H&M). Wyglada cakiem calkiem... No i wszedzie reklamy czarnek bielizny...czyzby taka moda? Mnie sie akurat podoba bo sama jakos ostatno tez same czernie kupuje.

Pati, jesteś niemożliwa:-D:-D:-D
Cicha, powodzenia w poszukiwaniach!
Oj ja lubię iść na zakupy jak nie mam "musu" coś kupić, bo wtedy nic nie mogę kupić. Nie ma to jak spontan:tak:

No calkiem fajna ta nowa kolekcja bielizny w H&M...fajne tez maja szlafroczki i pizamki...Ale to wszystko widzialam tylko na plakatach:-DJutro sie chyba w miasto wypuszcze bo mloda jutro moze zostac do 16:30 w przedszkolu wiec dla poprostu bomba....:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry