reklama

Zakupowe szaleństwo

w sumie to bardziej dzial prezenty, ale co tam: ktoras z was pislaa o pomysle zestaw do sushi. to byl moj jedyny pomysl dla meza. I wlasnie dzis dostal taki od siostry, ktora wpadla na krotka wizyte bedac przejazdem w paryzu... ja dostalam kosmetyki i znowu nici z planu ograniczania manii...
dla taty mam sweter, ale dla meza nie mam pomyslu... yyyy a czasu coraz mniej
dziewczyny podsuncie pomysly
tylko prosze : nie kosmetyki!

reklama
no dostalam, ale znowu polki zapcham, a mialam zuzyc to co mam...
najwiekszy szal "mam " na pielegnacyjne: kremy i balsamy
kremy do twarzy i rak: zmieniam o kilka dni, pozniej oczywscie wszelkie peelingi, odzywki itp
mgielki przeciw UV :)
ostatnio coraz mniej makijaz a bardziej pielegnacja, nawilzanie
w ogole to bardzo wczesnie sie ten porblem u mnie zamanifestowal ;)
jak mialam 16-17 lat to juz w kremac non stop siedzialam, wsrod znajomych jedyna ktora chodzi biala jak snieg, bo nie chodzi na solarium
raz: bo boje sie zmarszczek ; dwa: bo nie po to wydaje fortune na kremy, zeby pozniej to spierdzelic solarka
ale mine to bym pewnie lepsza miala, mniej zmeczona i chorowita po malej sesji w kabinie uv :)
a ty jakie kosmetyki najbardziej lubisz? bo ze makijaz to juz wiem, po twoim ostatnim szalenstwie na allegro :)

Ja na solarium od czasu do czasu chodze....lubie sie wygrzac w zime :-) nabrac troche kolorow...I jakos sie po tym nie marszcze na szczescie...Kremy uzywam tylko na noc i na dzien...Nie mam problemow z cera...zero jakis pekajacych naczyniek,pryszczy czy wagrow...Skorke mam jeszcze jak 16-stka :-) Balsamy mam sprawdzone i tylko je najczesciej uzywam...Nie lubie zapychac polek kilkoma balsamami na raz bo potem i tak wywalam bo przeterminowane...Czego kupuje wiecej to plyny do kapieli,szampony. itp.Perfumy lubie tez miec dwa-trzy...Czasami mam szal ,ze kupie to czy tamto a potem nie uywam,ale na szczescie rzadko ;-)

no mi tez sie opalone cialo podoba, wyglada bardziej sexy, smuklej. tylko chcialabym je miec naturalnie, a tu niestety... wiec pozostaje biala dupa :) albo czerwona: od aktywnego kremu antycellulitowego hahahaha

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry