reklama

Zakupowe szaleństwo

U nas juz w grudniu wyprzedaze zimowe calkowite i juz towar wiosenny i letni :-)
a klapki to caly rok moge wybierac i przebierac bo maja nawet dobry wybor...:tak:
fajnie macie, ale w anglii i de zawsze wyprzeadze lepiej wygladaly niz tu... :(
o usa nie wspomne juz :) caly rok a od kiedy kryzys, to w ogole odstaniesz co chesz prawie za ile chcesz :) moj co roku jedzie w czerwcu i zawsze go wysylam z lista, bierze powrot o 1 dzien dluzej, za bilety i tak placi bank, wypozycza samohod i wio po wszytskich outletach californii :)
zadna przeceny w europie jeszcze tak mnie malo nie wyniosly jak zakupy tam, mimo oplaty hotelu i wynajmu i ubezpieczenia auta!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Ja tam bym sie nie zdala na mojego A...ja musze sama...;-)

bo ty pati nie znasz freda, on ma lepszy gust niz ja :)
od razu wypatrzy ci co lezy, a oc nie, co moze z czym sie laczyc
ja sobie tu nie moge kupic dobrze lezacych dzinsow, a on mi przywozi idealnie lezace amercombie, nie majac nawet porownania, bo zeby nie przeiazac walizki i miec jak najwiecej miejsca nie bierze moich ciuchow
tylko poldusiowi stop nie potrafi ocenic i zmaaist adodaskow na 22-23 kupil mi sliczne co prawda, stylowe od RL, ale na 4 letniego chlopca haahahahaha
a tak poza tym to dla dziecka wie ze na rok, na dwa, teraz bedzie na 3 lata i jets ok
mi jeszcze sie nie zdazylo zeby spodnie lub bluzka czy bluza byly za male czy za duze
on ma miare w oku normalnie
ciekawe swoja droge czy jak obok przechodza babki z 85C to tez wie ile maja, a ile mam ja ;))))))))))))))))))))))) bo pewnie wie! hahahahahaha

hihi gratuluje męzowskich zdolności, mojemu takowych brak ;)

a ja ostatnio w tchibo kupuje zamawiam sporo- po sklepach bym sobie pochodziła ale pod warunkiem że sama a to mało realne...

dziewczyny ciuszki dotarly!!! serwis 2 dni :))))
wszystko ok, tylko niestety palszcz nie, za szeroki w ramionach , jak sierota w nim wygladam, wiec muszego oddac :(
co robicie dzis wieczorem, gdzies tu przepadlyscie czy cuuuss..

dla siebie dwie koszulki z kr.rekawem i sweterek z rekawkiem takim w lokiec... i jest tez taki krotszy w pasie ...bede go na jakis prosty t-shircik zakladac..a dla mlodej te kalosze ocieplane ..

reklama
dla siebie dwie koszulki z kr.rekawem i sweterek z rekawkiem takim w lokiec... i jest tez taki krotszy w pasie ...bede go na jakis prosty t-shircik zakladac..a dla mlodej te kalosze ocieplane ..

ty fajny pomysl tych ocieplanych kaloszy... nie wiedzilam z etakie sa :)
ja dzis kontynuowalam szal wyprzedazy; sobie jednak nie przytargalam nic, nie mialam czasu, maly dostal tylko ogrodniczki i koszule. natomista mma juz cala wyprawke dla corci rozmiary 1 - 3 -6 m-cy :D Nowa mania moja. jak fred zobaczy, to powie ze mi odbilo. jak zaplenie szuflade to musze sie pozadnie brac za czytanie od deski do deski watku o planowaniu plci. bo jak bedzie braciszek to nie wiem co ja z tym zrobie... a swoja droga, to w tym szale zakupow, pourywanych metek, obnizek najrozniejszych, cos mnie tknelo by sprawdzic racunek. Nietstey juz w domu. Bo oakzuje sie ze buchneli mnie o 21 euro! niezle co? no i musze tam spoecjalnie wrocic ktoregos dnia a nie mam czasu, juz sie slizgam na linii ryzyka jezdzac na zakupy przed egzaminami i z nieporobionymi pracami zaliczeniowymi. wlasnie ide dalej pisac moje tlumaczenie zoli :( pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry