reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Zakupowe szaleństwo

Stokrotki ja też mam podobnie ;D cały czas siedze na Allegro i próbuje kupić coś fajnego za małe pieniądze. Kupiłam już śpiworek, kurteczke i kilka innych ciuszków

reklama
ja tez ;D ;D ;D... nawet zakupy dla mnie nie robia mi takiej frajdy jak dla Noemi...
Jutro wkleje kilka rzeczy ktore kupilam jej kilka dni temu ;D ...

No to może koleżanki allegrowiczki przebijamy czasem swoje oferty...witam w klubie :) Chociaż powiem że ciuszków na allegro to najwięcej kupiłam jak byłam w ciąży - mam ich mnóstwo i teraz kupuje okazjonalnie juz wieksze rozmiary jak się cos w sklepie trafi - typu przecena w 5 10 15...alle tez mam manię - ostatnio stwierdziłam że ciuszków mamy za dużo - niektórych nawet nie założył, i skupujemy zabawki :)

no ja dziś wyciągnełam mojego kolege żeby pojechał zemną do grudziądza bo w ulotce upatrzyłam butki dla Zosi w sklepie Deichmann :) paranoja hihihi . Ostatnio to jak wychodze na spacer z córcią to nie biore portwela ze soba tylko pare drobniaków (wrazie czego ) co by mnie nie kusiło :)
no i u mnie tak samo basiu połowy hmmm ,,,, gdzie tam jakies trzy czwarte ciuszków to Zofka nawet nie miała ubranych bo nie zdążyłam :) ehhh ..... ale jak tu sie oprzec pokusie jak te ciuszki itp. mówią do mnie hihihihihi

Ja mam jeszcze hopla na punkcie fajowych zabawek ;D ;D ;D W zabawkowym mogę spędzić pół dnia

oj tak tak zabawki, dzisiaj godzine ogladałam lalki w fido... z mysla o tym, która kupie małej- nawet znalazłam takie od 1 roku:))) cudo, najbardziej spodobała mi sie taka co chrapie:)))

a co do ubranek, to mówiac szczerze ja na razie kupilam sama małej 5 rzeczy ;D, kusi mnie bardzo w sklepie, ale mala tyle rzeczy dostała, ze tak naprawde nie mam gdzie tego trzymać i jestem zaopatrzona do ukończenia 1 roku malej (do rozmiaru 86)- brakuje nam tylko jeszcze jeden kombinezon zimowy- ale wiemy juz ze sa chętni na jego zakup:))

nie wspomne o tym, ze w następnych dniach znowu mamy wizyty znajomych i wszyscy pytaja tylko o rozmiar:))), także tak jak mi kolezanka powiedziała ubranka dla dziecka to wydatek dopiero w pozniejszym czasie, bo taka prawda, ze wystarczylaby mi pewnie połowa tego co mam:)) ale z drugiej strony nie muszę często robić prania i mogę bez problemów mała przebierac kilka razy na dzien.

Ell ale masz fajnie. Ja niestety nie dostałam az tylu ubranek. Tak szczerze to może kilka sztuk:jakieś spodenki, 2 szt śpichów i jeden dresik, jedną super koszulkę ( taką męską kołnierzykiem :) ). Więc nie mam wyjścia i muszę kupować wszystko sama. Od odwiedzających za to dostaliśmy karuzelę na łóżeczko, kilka maskotek i 2 razy pampersy.

reklama
no wiem fusik narzekac nie moge, jak ja to mówię dbają ludziska, o to żebym miała co prać i prasować, ale tak serio to bardzo się cieszę, ze tak wszyscy dbają o tą moją kruszynkę- bo jednak bądz co badz to dziecko i tak duzy wydatek pieluchy, kosmetyki i lekarstwa i już portfel pusty....

Do góry