ewa0381
Fanka BB :)
A co powiecie o takiej zabawce NOWOŚĆ Z USA! FISHER PRICE ZEBRA - SKOCZEK OD SS (264480102) - Aukcje internetowe Allegro
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kupilismy takiego skoczka na chrzciny dla brata ciotecznego NatusiA co powiecie o takiej zabawce NOWOŚĆ Z USA! FISHER PRICE ZEBRA - SKOCZEK OD SS (264480102) - Aukcje internetowe Allegro
ale zapłaciliśmy na allegro prwie 300zł z przesyłką
ale wyczytałam z tego linku że paczka idzie ze stanów wiec pewnie długo bardzo
i dlatego taniej
podobno jest bardzo fajna ale nie wiem dokładnie jakie ma funkcje
Ja już nie raz nacięłam się kupując coś przez internet.
Pisałyście, że walec do raczkowania nie spelnia swojej funkcji. No to ja musze powiedzieć, że kula do raczkowania jest super. Jak już dziecko umie raczkować.Dopiero teraz Wiktoria lubi się nią bawić.

A co powiecie o takiej zabawce NOWOŚĆ Z USA! FISHER PRICE ZEBRA - SKOCZEK OD SS (264480102) - Aukcje internetowe Allegro
Ten też będzie tyle kosztować, bo przesyłka ze Stanów koło 100 zl. Już kilka razy widziałam na Allegro takie oferty.kupilismy takiego skoczka na chrzciny dla brata ciotecznego Natusiale zapłaciliśmy na allegro prwie 300zł z przesyłką
ale wyczytałam z tego linku że paczka idzie ze stanów wiec pewnie długo bardzo
i dlatego taniej
podobno jest bardzo fajna ale nie wiem dokładnie jakie ma funkcje
![]()

to przestawała jak lalka płakała. Wzięłam lalkę i ja przytuliłam, pocalowałam, a moja córcia podeszła, pociągnęła ją za nogę i zaczęła okładać ręka.
okazuje się, że jest zazdrosna.