blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Jeżeli wychodzisz z nią tylko na spacerki w pobliżu domu, to może ci sie nie przyda. Ale jak zamierzasz zabierać ją na zakupy, albo gdzieś dalej od domu, to raczej wózek jest niezbędny. Tak mi się wydaje :-).
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeżeli wychodzisz z nią tylko na spacerki w pobliżu domu, to może ci sie nie przyda. Ale jak zamierzasz zabierać ją na zakupy, albo gdzieś dalej od domu, to raczej wózek jest niezbędny. Tak mi się wydaje :-).

zdecydowaliśmy z mężem że na roczek kupujemy ten rowerek ROWEREK HAUCK PINK- MEGA OFERTA -TYLKO U ESPA-2-SS (304392872) - Aukcje internetowe Allegro
Zosia ma bardzo podobny - zamiast pasów taki ochraniacz, który potem się demontujezdecydowaliśmy z mężem że na roczek kupujemy ten rowerek ROWEREK HAUCK PINK- MEGA OFERTA -TYLKO U ESPA-2-SS (304392872) - Aukcje internetowe Allegro
tylko inny kolor ;-)tak Agutku właśnie od Ciebie z papugowałamto ten, ktory pokazywalam :-) my jesli bedziemy kupowac rowerek to tez tylko tentylko inny kolor ;-)

na 100% nie jestem jeszcze przekonana do koloru ale mój mąż tak
My wybierzemy chyba kolorek jakis uniwersalny, zeby pasowal i do dziewczynki i do chlopca :-)tak Agutku właśnie od Ciebie z papugowałamna 100% nie jestem jeszcze przekonana do koloru ale mój mąż tak
![]()