reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowe szaleństwo!

Kupilam ostatnio po raz pierwszy pieluszki Happy. Rozmiarowke maja zupelnie inna, na przedzial 8-18kg jest rozmiar nr 2 i sa moim zdaniem ogromne :-D Zalozylam wlasnie corci pierwsza, zobaczymy jak sie sprawdza. Wizualnie wygladaja duzo gorzej niz pampersy a nawet huggiesy, ale moze nie beda takie zle? cenowo dosc korzystnie wypadaja.

Czy uzywalyscie juz chusteczek do pupy z nowej serii pampersa celan&play? ja zobaczylam je w sklepie u nas dopiero kilka dni temu temu, wczesniej ich nie bylo. Opakowanie promocyjne 2x72szt. kosztowalo u nas 10,99 wiec cena powiedzmy calkiem fajna (za dwupak bambino w rossmanie place 9zl z groszem). Teraz uzylam dopiero pierwszy raz wiec za duzo powiedziec nie moge, ale bardzo podoba mi sie zapach - jakis taki owocowy :-) Przy innych chusteczkach pampersa mala miala odparzona pupe, wiec zobaczymy czy te beda lepsze czy moze jednak nastapi powtorka z rozrywki :sorry:

reklama
Agutku ja właśnie też po raz pierwszy kupiłam te Happy 2 i też mi się ogromne wydały. Koleżanka mi poleciła promocję w Biedronce (30 zł za wielką pakę już nie pamiętam ale chyba 70 szt.). Chyba je zostawię na później bo są zdecydowanie większe od 4+ Pampersa, które póki co M używa. Z dotychczas używanych pieluch (pampersy, huggiesy, babydream z Rossmanna, Happy) to chyba jednak Pampersy są najlepsze bo są najmniej sztywne.

my urzywalismy pampersow jak sie mala urodzila :tak: ale ktoregos razu kupilam huggiesy i tak juz sostalo do dzis :tak:jestem zadowolona i nieraz tez kupuje takie majtkowe tez z tej firmy :tak:;-)

Ja sie zgadzam z Debiutantką. Pampersy są najlepsze. Miałam Huggisy ale małą odparzyły, jakieś takie sztywne są...:baffled:
My używamy chusteczek Happy bo są dobrze nasączone i ....tanie :-D

My używamy pampersów na noc a na dzień pieluszek dada z biedronki no i chusteczki z biedronki również dada (uważam je za najlepsze na świecie:tak:)

ja osobiscie tez uwazam, ze pampersy sa najlepsze :tak:
ale szukam tez jakis tanszych, ktore mozna by uznac chociaz za dobre :-)

reklama
Do Lidla tez mi nie po drodze, chociaz znacznie blizej :-D
Tylko ten nasz to chyba srednio wyposazony jest...nigdy nie rzucily mi sie tam w oczy pieluchy...co prawda nie zwracalam tez zbytnio na nie uwagi te kilka razy co tam bylam :-p
Ale dobrze, ze piszesz, przy okazji lookne :-)

Do góry