reklama

Zakupowe szaleństwo!

W biedronce są klocki HEMAR Promocje dwa rodzaje (wielkości), jest ich jakieś 57dag (razem z opakowaniem)wiem bo ważyłam w sklepie :-D, kosztują 10zł. Co o nich myślicie? Na necie kg kosztuje 20zł .html]KLOCKI K3 - HEMAR - NA WAGĘ - KUP TERAZ [K3-kg] (309921147) - Aukcje internetowe Allegro. Ale są też ENJOY po 11zł/kg ENJOY-dydaktyczne KLOCKI na wagę - 1 kg ORYGINALN (306325278) - Aukcje internetowe Allegro . I nie wiem, które są lepsze? Jak myślicie?

no i oczywiście zasadnicze pytanie - ile trzeba kupić kg, żeby to miało ręce i nogi :sorry2:

reklama
A jakie inne wypróbowałaś? :-)

Ile pieluch zużywa Karolek? Trudno mi powiedzieć, ale myślę, że koło 6 szt.
Mieliśmy jeszcze Huggiesy i ktoś nam przywiózł paczkę, tylko nie wiem jakich (z biedronki, z lidla?) I chusteczki z lidla - dla mnie tragedia. Nie wypróbowałam wszystkich pieluch dostępnych na rynku, i nie zamierzam. Dla mnie Huggiesy to porażka, a wątkię żeby jakieś najtańsze pieluchy (lidl, biedronka itp.)były rewelacyjne. Pampersy ną miękkie, jak córcia nasika to nie zbija sie to w jedną twardą kulę; nie ma deski między nóżkami; nie przeciekają; są delikatne.

Śmiem twierdzić, że nawet jak kupuję Pampersy to i tak wydaję od Was mniej kasy na pieluchy ;-)

To że coś jest najdroższe nie znaczy wcale, że jest najlepsze ;-). Huggiesy są faktycznie kiepskie (a kiedyś były lepsze od pampersów), ale to jeszcze o niczym nie świadczy.

W biedronce są klocki HEMAR Promocje dwa rodzaje (wielkości), jest ich jakieś 57dag (razem z opakowaniem)wiem bo ważyłam w sklepie :-D, kosztują 10zł. Co o nich myślicie? Na necie kg kosztuje 20zł .html]KLOCKI K3 - HEMAR - NA WAGĘ - KUP TERAZ [K3-kg] (309921147) - Aukcje internetowe Allegro. Ale są też ENJOY po 11zł/kg ENJOY-dydaktyczne KLOCKI na wagę - 1 kg ORYGINALN (306325278) - Aukcje internetowe Allegro . I nie wiem, które są lepsze? Jak myślicie?

no i oczywiście zasadnicze pytanie - ile trzeba kupić kg, żeby to miało ręce i nogi :sorry2:
Nikt nie odpowiedział na moje pytanie :smutna: Naczytałam się jednak na necie złych opinii. A przeciez lego nie kupie, bo zje.

reklama
Zosia nie ma żadnych klocków więc ja nic nie wiem w tym temacie:zawstydzona/y:

pieluch nam idzie jakieś 5-6 na dobę

ewa - niezależnie od tego czy Zosia ma oryginalnego pampka czy podróbę przebieram ją tak samo często, więc chyba jednak jest różnica w kasie między drogimi a tanimi pieluchami:tak:
Twoja córcia też przecież (?) nie chodzi cały dzień w jednej pieluszce dlatego, że ma PAMPERSA, nie?;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry