• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupowe szaleństwo!

W body, albo w koszulce i czasem w spodenkach, a czasem bez. Jeszcze mamy jednego pajaca, który jest dobry i czasem go zakładam. Chciałam mu właśnie kupić takie piżamki dwuczęściowe, ale poskąpiłam 35 zł ;-).

no wlasnie ja sie wstrzymuje przed kupnem pidzamki bo mala kladzie sie w nocy na koldrze i zmarzlyby jej stopki, dlatego sypia w pajacach:happy:

reklama
no wlasnie ja sie wstrzymuje przed kupnem pidzamki bo mala kladzie sie w nocy na koldrze i zmarzlyby jej stopki, dlatego sypia w pajacach:happy:

Zosia też:tak:
a zauważyłyście jak mleko, bebiko 2 podrożało:wściekła/y:przedtem ok 11zł to była normalna cena, teraz 13 zł:wściekła/y:, na szczęście w TESCO - 9.39 lae trzeba polować bo przeważnie puste półki

w carrefour ostatnio jak zobaczyłam cenę to zdębiałam :wściekła/y: 50 zł za jumbo pack :crazy:, czyli o 10 zł drożej niż przed podwyżką!!!

ja caly czas place 49,99 za jumbo packa i to w pseudo promocji ze niby jest taniej :eek: a jak kiedys porownywalam cene sztuki z jumbo packa do ceny sztuki z normalnego opakowania to oplacalo sie kupic normalne opakowanie :-D
standardowe opakowanie kosztuje u nas chyba 38zl czy jakos tak...nie pamietam juz dokladnie :sorry:

Zosia też:tak:
a zauważyłyście jak mleko, bebiko 2 podrożało:wściekła/y:przedtem ok 11zł to była normalna cena, teraz 13 zł:wściekła/y:, na szczęście w TESCO - 9.39 lae trzeba polować bo przeważnie puste półki

nie wiem my kupujemy NAN a ten chyba nie zdrozal ostatnio - byla podwyzka ale jakos na jesieni z tego co pamietam, chyba, ze teraz na dniach cos sie zmienilo :confused:

ja ostatnio w realu kupowałam pampery 4+ po 46,99 a mleko Nan 3 mam najtańsze w Dino po 11,99 a w realu 12,99, ostatnio była fajna promocja na słoiczki z obiadkami gerbera fakt że 3 takie same ale za to cena 7,99 za 3 szt takich 190ml. więc wzięłam i żałuje że nie więcej i różnych

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry