reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
bylismy wczoraj w Bartku na poszukiwaniu butow - byla dostawa....

dziewczyny, TRAGEDIA!
wszystkie buty za duze sa dla mojego dziecka...najmniejszy rozmiar - 19 - latal jej na nozce, chyba z 2cm luzu jeszcze bylo :baffled:

nawet paputki w rozmiarze 18 byly jej za duze :-D

w koncu pani znalazla jeszcze jedne butki, ktore mialy inna rozmiarowke i 19 byla taka dosc mala i do tego waska...troche malo dziewczece te buty, ale nie mielismy wyjscia :no: butow nie ma i nie bedzie na moje dziecko, a przeciez jakies juz musi miec :-( no wiec kupilismy....

nie znalazlam na stronie ich, ale wygladaja cos w tym stylu BARTEK ? - obuwie dzieci꣥, buciki dla dziecka
tylko sa czerwono-granatowe

pani zmierzyla corci specjalna miarka stopke w rajstopce i wyszlo niecale 10cm :szok:
moje dziecko ma mikroskopijne stopy :sorry2:
babka powiedziala, ze ostatnio byla u niej jakas kobitka z dzieckiem dwuletnim, ktoremu kupowala buty w rozmiarze 19. Cos czuje, ze nas to samo czeka....tylko az sie boje co to bedzie jak ona zacznie chodzic a tu np. letnie butki tez beda jej latac na nozkach :-(:wściekła/y: bedzie na boso chodzic :baffled:
generalnie kobieta powiedziala, ze mam sie przygotowac, ze bedzie miala juz zawsze malenka stope...a moja mama sie nabija, ze historia lubi sie powtarzac - miala dokladnie ten sam problem ze mna, zreszta ja ze soba tez mam :-D

No widzisz, a te adidaski Nike okazały się na Karola za małe. Niby 18,5, ale to raczej niemożliwe, bo po domu ma takie kapcie 18-tki i są dobre.

A jaki ty masz rozmiar buta?

ja na codzien nosze 36 (wiazen polbuty lub kozaki), ale zeby kupic pantofle to juz musze szukac 35, ktore z kolei nie spadaja mi z nog, ale np. w palcach mnie czesto cisna...a 36 sa wtedy za duze i mi lataja....czyli chyba mam cos kolo 35,5 rozmiar :-)

a te adidaski jaki maja rozmiar wkladki wewnatrz w centymetrach? jestes w stanie sprawdzic?

ja na codzien nosze 36 (wiazen polbuty lub kozaki), ale zeby kupic pantofle to juz musze szukac 35, ktore z kolei nie spadaja mi z nog, ale np. w palcach mnie czesto cisna...a 36 sa wtedy za duze i mi lataja....czyli chyba mam cos kolo 35,5 rozmiar :-)

a te adidaski jaki maja rozmiar wkladki wewnatrz w centymetrach? jestes w stanie sprawdzic?
no to pewnie Agutku córcia odziedziczyła rozmiar stopy po Tobie:tak:
ja mam standardowe 38-39 mam nadzieje że córcia ze stopa poda się do mnie a nie do taty który na 46:szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry