reklama

Zakupowe szaleństwo!

a ile chcialby za nie kolega?

i jak to zmierzyliscie? w sklepie pani ma taka specjalna miarke a sama nie wiem jak tak po domowemu to zmierzyc hihi :-)

reklama
faktycznie trochę problem z takimi stópkami, ale wg mnie są urocze takie tyci tyci:happy2:

Zosia ma zimowe podobne do tych co kupiłaś,z z futerkiem, tylko to jakaś podróba, ukradła design Bartkowi

a ile chcialby za nie kolega?

i jak to zmierzyliscie? w sklepie pani ma taka specjalna miarke a sama nie wiem jak tak po domowemu to zmierzyc hihi :-)
Mówił o kwocie 60 zł, ale zapytam jutro jeszcze raz. A zmierzyliśmy taką zwijaną miarką do mierzenia np. mebli.

Nawet widać tą miarkę na zdjęciach w tle.

Ewa niedawno wspominala o promocji pampersów w carrefourze i mnie sie dzis udało na nią trafic - niecałe 43 zl za jumbopakę do tego CD i takie osłonki do samochodu na szyby (no takie od słońca, nie wiem jak to się nazywa) aha i jeszcze skarpetki ! Kupilismy 2 paczki wiec 2 komplety "tego" na szyby , 2 CD (byly rózne) i 1 skarpetki. Poza tym była promocja 4 paków bobofruta za niecałe 7 zł.
Nie przepadam za Carrefourem ale mnie dzis pozytywnie zaskoczył!

No i kupiliśmy buty dla M , pasują na jego wysokie podbicie. Tylko niestety Bartek ma nieciekawe ceny :angry::baffled:

a ja najtańszą jumbopackę kupowałam za 48,99 :angry:

debiutantko ile dawałaś za buciki? chcę porównać ceny, bo też ostatnio kupowałam. Ja dałam 134zł :baffled:

ja wczoraj kupiłam Pampersy za 49,99 i były chusteczki gratis;-)

zapomniałam że mój tata przywiózł z Włoch adidaski:tak: więc mamy Nike białe i różowe adidaski:tak: mamy też czarne lakierki:-D więc Bartki kupię takie mniej zabudowane:tak:

Pisałam kiedyś o nowych chusteczkach pampersa z serii Clean & Play.
Nie są rewelacyjne :no:
Zostawiają na pupie mokrą powłokę.

Jak dla mnie wypadają gorzej od Bambino, których używamy na codzień, a cenowo podobnie wychodzą (Bambino minimalnie taniej).

debiutantko ile dawałaś za buciki? chcę porównać ceny, bo też ostatnio kupowałam. Ja dałam 134zł :baffled:

Agutek zapłaciliśmy 129,90zł za takie ale w kolorze beżowym:

BARTEK � - obuwie dzieci�ce, buciki dla dziecka

Szukałam ich w tym outletowym sklepie Bartka ale nie mogłam znaleźć... Zresztą chyba i tak bez mierzenia czegos w sklepie nie kupiłabym w ciemno butów dla M bo przez to jego wysokie podbicie nie do każdych wchodzi :baffled:

Podobały mi się mokasyny (akurat tylko taki kolor w outlecie znalazlam) ale one są dla dzieci z niskim podbiciem ...

T-4117/S13 - Bartek Outlet Internetowy - wyprzedaż obuwia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry