reklama

Zakupowe szaleństwo!

ja sama rzadko kupuje roze...jak w sklepie mowie "dla dziewczynki" to panie mowia, ze niestety czegos w rozu nie maja, a ja odpowiadam "to dobrze" :-D

wszystko co dla dziewczynki to robia rozowe :baffled:
drazni mnie to lekka i panie czesto sie dziwia, ze biore brazowe, niebieskie, itp. ;-)

owszem, fajnie dziewczynki w rozu wygladaja, ale wg mnie i wg mojego gustu rzecz jasna co za duzo to nie zdrowo ;-)

lubie moja mala jak wyglada jak rozbojnik - buty chlopiece z deka, spodnie ogrodniczki jeansowe a'la lobuz...uwielbiam ja tak :-D

nawet ostatnio kupilam jej chlopiece body, bo po prostu jest rewelka dla mnie ;-)

reklama
ja sama rzadko kupuje roze...jak w sklepie mowie "dla dziewczynki" to panie mowia, ze niestety czegos w rozu nie maja, a ja odpowiadam "to dobrze" :-D

wszystko co dla dziewczynki to robia rozowe :baffled:
drazni mnie to lekka i panie czesto sie dziwia, ze biore brazowe, niebieskie, itp. ;-)

owszem, fajnie dziewczynki w rozu wygladaja, ale wg mnie i wg mojego gustu rzecz jasna co za duzo to nie zdrowo ;-)

lubie moja mala jak wyglada jak rozbojnik - buty chlopiece z deka, spodnie ogrodniczki jeansowe a'la lobuz...uwielbiam ja tak :-D

nawet ostatnio kupilam jej chlopiece body, bo po prostu jest rewelka dla mnie ;-)

o dokładnie!!! z klawiszy mi to wyjęłaś:-D , dlatego mi sie tak spodobała ta kurteczka, ma taki łobuzerski styl, z tym kaszkietem super wygląda (niestety jest różowy:baffled:), akceptuję ten kolor w zestawie z brązem, zielenią ale wszytsko różowe:confused:choć jak dostanie to zakładam no bo co zrobię:sorry2:

pokaz ten kaszkiet...strasznie bym takie cos chciala...gdzie kupilas?
u mnie na bank tego nie uracze, ale planuje pod koniec marca jakis wypad zakupowy to moze gdzies odnajde ;-)

roksi a nie masz przesytu różowego? bo ja mam już dosyć, wszytsko dostaje różowe:baffled:juz nie mogę patrzeć:baffled:sama kupuję bardziej "chłopczykowe" kolorki:tak:
madzikm owszem mamy pokoik różowy ;-) ale ubranka mamy kolorowe:tak: lubię róż u dziewczynek i ładnie w nim wyglądają:tak: ale nigdy nie kupiłabym różowego wózka:no::no::no::no::no: lubię ubranka ładnie różowe nie takie jarmarkowe:no:

acha moja córcia ma 3 piżamki w samochodziki

kaszkiet z kolorino, na 100% Ci się spodoba:tak:, na Zosię jest za duży i ciocia nam zwęża, jakbyś się uparła to Ci kupię i wyślę;-)

a teraz przymierzyłam Zosi sukienkę: falbanki, koronka, kokardki, jakoś głupio wygląda:-pno ale może jej ubiorę to na roczek bo jest uroczysta
roksi a to masz rację, że jest dużo rodzajów różu, takie ciemny lub pastelowy bardzo w porządku:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry