reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
ja pewnie tez jakos blizej lata kupie jesli juz sie zdecyduje :-)

od chrzestnej corcia dostanie chyba jakis ciuszek, bo podpytywala jaki rozmiar nosi ;-)

Jeszcze a propos huśtawki - Karol ciągle by w niej siedział. Wczoraj mu zaproponowałam "może się pohusiasz na koniku?", a on wyciągnął łapkę w stronę huśtawki i y-y-y :-D. To jest jedyne miejsce, gdzie moje dziecko siedzi i nie wyciąga rączek, żeby go wziąć, tylko wręcz odwrotnie - jak chcę go wziąć, to mnie odpycha :-D:-D:-D. Babcia nieraz chowa przed nim huśtawkę, żeby nie nudził.

jeśli chodzi o nasze prezenty na roczek to chrzestny kupuje rowerek, chrzestna daje pieniadze, a reszta nie wiem.....
a co by nam się przydało?
- napewno basenik na lato, który postawilibysmy u teściów w ogrodzie, balkon w naszym wypadku też odpada, ponieważ mnieszkamy na 6 piętrze i strasznie wieje:baffled:
- konik na biegunach - mam dylemat, myśle,że te od roku mała nie wykorzysta, bo sama taki miałam będac dzieckiem ( słabo się kołysał:-D), więc zaczekamy chyba jak skończy 3 lata i w tedy pomyslimy nad klasycznym, drewnianym koniem.

My mamy konika plastikowego firmy Little Tikes. Młody woli huśtawkę ;-). Ale mam nadzieję, że jeszcze kiedyś polubi konia, jak zacznie kumać o co chodzi :-).

u nas koń na biegunach (20 letni po szwagrze) jest atrakcyjny przez 5 sekund, ledwo wsiądzie już złazi:-D

a dziś podsłuchałam, że od teściów dostanie chyba wózek dla lalek:tak:myślałam, że to za dorosły prezent, ale wczoraj zauważyłam, że ona się tak bawi: bierze 2 lale i misia, chodzi z nimi po domu, przytula, układa na krześle, zrzuca i tak w kółko:-Dwięc myślę, że ten wózeczek ją ucieszy:tak:
Czy wWasze dzieci też się tak bawią??

reklama
u nas koń na biegunach (20 letni po szwagrze) jest atrakcyjny przez 5 sekund, ledwo wsiądzie już złazi:-D

a dziś podsłuchałam, że od teściów dostanie chyba wózek dla lalek:tak:myślałam, że to za dorosły prezent, ale wczoraj zauważyłam, że ona się tak bawi: bierze 2 lale i misia, chodzi z nimi po domu, przytula, układa na krześle, zrzuca i tak w kółko:-Dwięc myślę, że ten wózeczek ją ucieszy:tak:
Czy wWasze dzieci też się tak bawią??
Wiktoria wozi lalki i maskotki swoim rowerkiem:-D Całuje, przytula i... bije. W odwrotnej kolejności, najpierw bije, potem całuje :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry