blueberry77
Podwójna Marcówka :)
No ale w lecie pewnie się wybierzemy na wieś i tam basenik będzie jak znalazł
. W lecie kupię.
. W lecie kupię.Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. W lecie kupię.
. To jest jedyne miejsce, gdzie moje dziecko siedzi i nie wyciąga rączek, żeby go wziąć, tylko wręcz odwrotnie - jak chcę go wziąć, to mnie odpycha 

. Babcia nieraz chowa przed nim huśtawkę, żeby nie nudził.
), więc zaczekamy chyba jak skończy 3 lata i w tedy pomyslimy nad klasycznym, drewnianym koniem.

myślałam, że to za dorosły prezent, ale wczoraj zauważyłam, że ona się tak bawi: bierze 2 lale i misia, chodzi z nimi po domu, przytula, układa na krześle, zrzuca i tak w kółko
więc myślę, że ten wózeczek ją ucieszy
Wiktoria wozi lalki i maskotki swoim rowerkiemu nas koń na biegunach (20 letni po szwagrze) jest atrakcyjny przez 5 sekund, ledwo wsiądzie już złazi
a dziś podsłuchałam, że od teściów dostanie chyba wózek dla lalekmyślałam, że to za dorosły prezent, ale wczoraj zauważyłam, że ona się tak bawi: bierze 2 lale i misia, chodzi z nimi po domu, przytula, układa na krześle, zrzuca i tak w kółko
więc myślę, że ten wózeczek ją ucieszy
Czy wWasze dzieci też się tak bawią??
Całuje, przytula i... bije. W odwrotnej kolejności, najpierw bije, potem całuje