reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
roksi - Zosia też jest wysoka, niektóre ubranka ma 86 cm, ona się rzadko trzyma kierownicy jak jedzie:-Dale na pewno rowerek nie będzie za niski, w końcu to jest raczej dla starszych dzieci:tak:
jak położę Zosi ręce na kierownicy to ma dobrą postawę jak na moje niefachowe oko

ja nie przepadam za jeansem (chyba że są to spodnie)
a co do różu to zależ od odcienia:-) lubie małą ubrać czasem na różowo (ale w połączeniu z innymi kolorami) ale sama nie mam ani jednej różowej rzeczy:-D

Dziewczynki mam pytanie. i nie wiem czy spytać tu czy w wątku urodzinowym :confused::confused::confused:

Co kupujecie (albo każecie kupić chrzestnym) Maluszkom na urodzinki? chodzi mi o jakiś konkretny prezent bo drobiazgów dostanie pewnie kila od reszty rodzinki :dry:
zróbmy jakąś listę może... bo ja mam dużo pomysłów a żaden mnie nie przekonuje na tyle żeby go zrealizować. oto kilka z nich
1. huśtawka (są takie przenośne ale tylko do 20 kilo:baffled:)
2. rowerek (nie wiem czy nie jest jeszcze za wcześnie)
3. basenik (ale to dopiero na lato)
4. konik na biegunach

ja nie przepadam za jeansem (chyba że są to spodnie)
a co do różu to zależ od odcienia:-) lubie małą ubrać czasem na różowo (ale w połączeniu z innymi kolorami) ale sama nie mam ani jednej różowej rzeczy:-D

Dziewczynki mam pytanie. i nie wiem czy spytać tu czy w wątku urodzinowym :confused::confused::confused:

Co kupujecie (albo każecie kupić chrzestnym) Maluszkom na urodzinki? chodzi mi o jakiś konkretny prezent bo drobiazgów dostanie pewnie kila od reszty rodzinki :dry:
zróbmy jakąś listę może... bo ja mam dużo pomysłów a żaden mnie nie przekonuje na tyle żeby go zrealizować. oto kilka z nich
1. huśtawka (są takie przenośne ale tylko do 20 kilo:baffled:)
2. rowerek (nie wiem czy nie jest jeszcze za wcześnie)
3. basenik (ale to dopiero na lato)
4. konik na biegunach
u mnie chrzestną jest moja młodsza siostra więc ma wyznaczony rowerek ale ja go wybieram i zamawiam;-) ponieważ moja siostra nie ma konta na allegro i ma dopiero 16 lat:tak: chrzestnym jest nasz znajomy ale nic nie narzucam i powiem że będzie mi ciężko odpowiedzieć jak się spyta:zawstydzona/y: a reszta pewnie jakies drobiazgi i kasę:tak: huśtawkę mamy, bsenik też, na biegunach mamy osła:-D

My huśtawkę i konika mamy, rowerek może kupi chrzestny (ale nie ustalaliśmy tego zobowiązująco). Basenik jakoś nie wydaje mi się potrzebny :confused:. Mam niedaleko hurtownię z zabawkami, muszę się tam wybrać i zobaczyć co mają.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry