reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
a to kolejność jest istotna?:-D

mam wrażenie, że nasze córy na podobnym poziomie jeśli chodzi o rozwój motoryczny i intelektualny, tylko w nocnikowaniu Zosia daleko w tyle:-D:-D:-D
:-D :-D:-D
Oczywiście, że kolejność jest ważna:-D To dobrze rokuje na przyszłość:-D istnieje nadzieja, że jak przyłoży jakiemus dziecku to potem go przeprosi:-D

A jeśli chodzi o podobieństwa to chyba jest tez podobieństwo wagowe:-)
A Zosia też tak rozrabia:-)

:-D :-D:-D
Oczywiście, że kolejność jest ważna:-D To dobrze rokuje na przyszłość:-D istnieje nadzieja, że jak przyłoży jakiemus dziecku to potem go przeprosi:-D

A jeśli chodzi o podobieństwa to chyba jest tez podobieństwo wagowe:-)
A Zosia też tak rozrabia:-)

oj tak, dziś podczas 10 minutowej jazdy samochodem ściągnęła sobie buty i czapkę:confused:
jak oglądam ten filmik to identyczny chód ma Zosia i sposób wstawania:tak:a waży hmmmm pewnie z 9 i pół kilo, coś koło tego

ja nie umiem ci blueberry doradzic :sorry: nie wiem co dla dzieciaka lepsze?
jedno i drugie fajne :-p

mnie dzis moja mama zapytala co kupic mlodej na urodzinki - odpowiedzialam, ze ciuszki najlepiej :-) moglam powiedziec, ze kurtke, bo na wiosne nie ma :-D

a dziś podsłuchałam, że od teściów dostanie chyba wózek dla lalek:tak:myślałam, że to za dorosły prezent, ale wczoraj zauważyłam, że ona się tak bawi: bierze 2 lale i misia, chodzi z nimi po domu, przytula, układa na krześle, zrzuca i tak w kółko:-Dwięc myślę, że ten wózeczek ją ucieszy:tak:
Czy wWasze dzieci też się tak bawią??
Moje nie chodzi :-p. Układanie różnych rzeczy na fotelu, kanapie, ławie i potem zrzucanie jest na topie. Przytula się do różnych zabawek, nie zawsze są to zwierzaki. Dzisiaj mnie rozwalił - przytulił się policzkiem do mojej gołej stopy jak leżałam na kanapie po pracy :-D.

Co do wózka, to u mnie na osiedlu wszystkie małe dziewczynki paradują w lecie z wózkami. Takie dziewczynki 2-letnie mniej więcej.

ja nie umiem ci blueberry doradzic :sorry: nie wiem co dla dzieciaka lepsze?
jedno i drugie fajne :-p
No właśnie, dlatego zapytałam :-D

mam pytanko:-) któraś z Was ma miarkę wzrostu;-) planuje taki zakup do pokoju bo córa tak upaprała ścianę że nie da się plamy zmyć:no: więc przykryje miarką:tak:

cenowo podobne do Bartkow chyba nie?
Ok 100 zł kosztują, więc chyba tańsze trochę. Co do Bartków to sama nie wiem, bo jedni chwalą, a inni twierdzą że są przereklamowane. Ostatnio są w gazetach reklamy butów Elephanten, które w Deichmannie kosztują 99 zł i mają podobno rozmiarówkę od 17. Jakbyś jeszcze potrzebowała butów dla Toli ;-).

reklama
Tylko kurde Deichmanna nie mam u siebie :-D
Ale dobrze wiedziec, bo cos czuje ze sandalki na lato bede musiala wlasnie jakies takie drobne kupic, bo ona ma takie maluskie te stopki, a tu latem gole nozki w butki trzeba bedzie wlozyc...teraz to mozna skarpete czy rajstopy i jakos lepiej mozna pomanewrowac z butami, ale latem obawiam sie, ze bedzie gorzej :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry