kasia580
03.2007 i 06.2012
kiedys dino był drogim sklepem prznajmniej mnie sie tak wydawało a teraz ceny sa tam ok, bodziaki z dobrej bawełny kupuje po 17złkasia ja z Dino sprowadzalam ostatnio wozek :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
kiedys dino był drogim sklepem prznajmniej mnie sie tak wydawało a teraz ceny sa tam ok, bodziaki z dobrej bawełny kupuje po 17złkasia ja z Dino sprowadzalam ostatnio wozek :-)
kiedys dino był drogim sklepem prznajmniej mnie sie tak wydawało a teraz ceny sa tam ok, bodziaki z dobrej bawełny kupuje po 17zł
taką prawdziwą z misiem i serduszkiem i wierszykiem
i zabawkę Słoń z Klockami Fisher-Price HIT NA ZIMĘ (306891391) - Aukcje internetowe Allegro bardzo fajny slonik
Wczoraj kupiłam 3 jumbo paczki Pampersów w carrefour po 42,90:-) Poszłam do Punktu Obsługi Klienta po płyty i surprise... Dostałam nie tylko płyty, ale i 3 pary skarpetek (niestety dla noworodka, ale komuś oddam).właśnie wróciłam z carefooura, junbo packa 41.90 do tego płyta z piosenkami, której zapomniałam odebrać![]()
Wczoraj kupiłam 3 jumbo paczki Pampersów w carrefour po 42,90:-) Poszłam do Punktu Obsługi Klienta po płyty i surprise... Dostałam nie tylko płyty, ale i 3 pary skarpetek (niestety dla noworodka, ale komuś oddam).
W TV tez reklamuja po 47zł i nie wspominaja nic o skarpetkach:-)Ewa0381 w gazetkach na stronie carrefoura jest cena 47 zł... ciekawe czy w róznych ich sklepach ceny są rózne...? Ja też "poluję" na pampersy ale na razie takiej dobrej ceny nie widziałam...
:-
(raz była promocja w Netto i zapłaciłam 43.99 ale pieluszki zniknęły ze sklepu w ciągu jednego dnia
)czemu w moim mieście nie ma carrefour'a???:-
wściekła/y:
ja za pampersy 4 płace najtaniej 48.90(raz była promocja w Netto i zapłaciłam 43.99 ale pieluszki zniknęły ze sklepu w ciągu jednego dnia
)