reklama

Zakupowe szaleństwo!

nasze nowe półbuty

przyszłościowe, na Stasia będą:-Dżartuję oczywiście, bardzo malutki był wybór:confused:a ja chciałam jakieś takie unisex;-)
całe ze skóry - 95 zł

reklama
ja byłam dzisiaj w coccodrillo i kupiłam spodnie od kombinezonu, bo kurtka jak sprawdziłam grubością jest taka sama jak ta, którą już mamy (pisałam o kurtce z odpinanymi rękawami i kapturem dzięki czemu przeobraża się w puchową kamizelkę)....jest tylko jeden problem, nie mogę teraz znaleźć rękawa do tej kurtki :szok: :baffled:

mam nadzieję, że znajdę, bo jak nie to będę zmuszona kupić jeszcze kurtkę :dry:

a spodnie zdecydowałam się w końcu kupić nowe, bo obserwowałam aukcję na allegro i używane chodzą np. za 40zł, do tego koszt przesyłki...a nowe ok. 80-85zł...a wydaje mi się, że akurat spodnie są najbardziej zniszczone z kombinezonu :rolleyes2:

wybrałam spodnie z tej serii:
Coccodrillo
spodnie - pierwsze drugim rzędzie

kupiłam też czapkę - w tym roku zwracając już uwagę na fason, by potem za płytka nie była :dry:
jest trochę większa i bardzo głęboka, więc liczę, że będzie ok :tak:
to ta z pomponem czerwonym i do tego ten szary szaliczek

teraz będę szukać tego nieszczęsnego rękawa do kurtki, gdzieś mała musiała chyba go wynieść :angry: :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
znalazł się rękaw, więc mamy kurtkę na zimę jakby co :-)
jak się kasa znajdzie to może kupię nową, a jak nie to zostaniemy przy tej, powinna wystarczyć :tak:

reklama
agutek super spodnie, ale co tu dużo mówić....Cocodrillo ma śliczne ubranka:tak:
ja sobie raczje nie pozwolę by tam skompletować całą garderobą:confused:gdybym miała chociaż jedną rzecz:rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry