• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupowo-wykrawkowe cudności

Doli ja też myślałam, żeby małego na dole w gondoli od wózka trzymać, ale my tam praktycznie całe dnie spędzamy więc niezbyt wygodnie by mu było... tak myślę. A kosz kupisz, a potem odsprzedasz dalej i to pewnie też bez problemu... ;-) z tego co czytałam, zanim kupiłam kołyskę, to dziecko może spać zarówno w kołysce jak i w koszu dopóki nie zacznie samo siadać, czy porządnie się podnosić (5-6mc) :tak:

reklama
Hmmm ja Tysie obkladalam poducha dla ciężarnych i spala na kanapie. Potem kupiłam kojec. I teraz jagode w końcu chyba będę trzymać - nie mam za dużo miejsca na wszelkie sprzęty. A kołyskę mam drewniana z tradycjami. Tylko strasznie wielka

no właśnie, kołyska czy ten kosz to taka chwilówka.. :P

kojec miałam ( berbera polecam ) ale to dla starszego dziecka.. przeglądam sklepy i nic nie widzę..cudnie ;D

Ja od poczatku w lozeczku. Kosze mi sie nie podobaja,zbedny wydatek jak dla mnie. Ale kazda z nas ma inna koncepcje przeciez ;)
Na dole najpierw bedzie spac w gondoli a pozniej chyba kupie kojec. Przy pierwszym nie mialam ale nie mieszkalismy w domku. Teraz to inna bajka. Do tego jest jeszcze pies wiec mala bedzie bezpieczniejsza w kojcu.

chyba, że się na długośc nie mieści :-D

matko, o tym to nawet nie pomyślałam... :szok: wszystko inne brałam pod uwagę ale nie to :tak:
kojec też mamy (ten większy w kwadracie, tylko muszę zamek naprawić, bo Marcin jak był starszy to tak dłubał, aż w końcu rozwalił zamek :tak:) z tym, że kojec to jak na moje to dla starszego bąbla tak od 7-8 m-c. Bynajmniej ja tak mojego pierworodnego wkładałam.

Kuklaki mam mam, tylko teraz żal mi ... ściska, bo mnie fajne zakupy omijają :-(zostają tylko pampersy i chusteczki ;p

Ja na początku będę w gondoli dziecko przenosić, jesli będę musiała się przemieszczać po mieszkaniu, jakbym miała duży dom i kasy, to pewnie skusiłabym się na jakąś kołyskę czy kosz, ale szkoda mi i kasy i miejsca, a myślę, że w gondoli, dopóki będzie się mieściło, to tak samo wygodnie będzie i łatwiej przenosić.
Potem pewnie kojec się przyda.

Doli takie kołyski czy kosze są super gdybym tylko miejsce miała bo my mamy tylko jeden pokój to pewnie bym kupiła a tak to musi łóżeczko wystarczyć :) ale Doli są łóżeczko z kółkami więc może to i dobre rozwiązanie ?:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry