reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

reklama
sicilpol - kazde bedą dobre z numerkiem 1:tak: a odnosnie cen to wypadłam troche z obiegu i nie orientuje sie za bardzo ile kosztuja pieluchy, ale zdecydowanie bardziej opłaca sie kupowac megapacki i wtedy sa tansze

tu cos mam

Pieluchy dla dzieci Pampers - Mega Pack @ 95 zł/opak @ Real | mOkazja - kupuj tanio - okazje - promocje - przeceny - wyprzedaże !!!

i to wychodzi prawie połowe taniej
:tak:
http://promowskaz.pl/okazja/pieluszki-pampers-active-baby-mega-pack

to sa oferty z netu, ale w sklepach tez mozna taniej kupic:tak:

Ostatnia edycja:
co do tańszych odpowiedników pieluch pampersa, to ja polecam dada, z biedronki :-) Niestety pampersy są najlepsze, naprawdę, ale też sa strasznie drogie :baffled: Wypróbowałam już wiele i dada w stosunku do ceny są najlepsze :tak:

buu a tu biedrony brak :(
ale slyszalam, ze te z lidla tez nie sa zle, tym bardziej, ze je jakos unowoczesnili :tak:

poki co mama kupila mi te z rossmanna, a potem takze bedziemy w mega packi inwestowac :tak:

z lidla te Toujours czy jak to sie pisze sa ok. tzn ja nie kupowalam tylko kolezanka dala mi kiedys do przetestowania ale ze do biedronki mam blizej to dada:)na poczatku pampersy uzywalam , potem huggies i Dady bo od rozm 4pampersy maja wklad aloesowy co mlodego uczulal i musialam zmienic firme. ale teraz chyba nie bede z tymi pampersami cudowac tylko na dade bo na poczatku to naprawde co chwile sie zmienia te pieluchy. a co do mega packow to oczywiscie jak najbardziej:) tylko ze 1 i tak sa w tych maych paczkach dalej, nie widzialam jeszcze w mega packach, dopiero te wieksze widzialam, ale te jednynk to doslownie chwile sie uczywa, 2-3 paczki i zaraz sa ciasne:/ tzn u mnie byly ciasne

buu a tu biedrony brak :(
ale slyszalam, ze te z lidla tez nie sa zle, tym bardziej, ze je jakos unowoczesnili :tak:

moja siostra bardzo sobie chwaliła te z Lidla, ja mam zamiar z nimi spróbować, chociaż z kolei u mnie Lidla brak, najbliższy 20km stąd, ale i tak raz na jakiś czas można się do Wielunia przejechać na zakupy i przy okazji kupić megapakę :-)

a ja tak jeszcze mysle nad tymi wiaderkami, ze moze to oprócz wanienki mozna miec i sobie stosowac.. Bo tak nie daje mi jeszcze spokoju jak juz nawet napienimy włoski to tak żywcem spłukiwac po oczkach?? bezsens

reklama
Ja z Ala najpierw korzystałam z pampersa a później huggies premium raz miałam jakieś pampy z biedronki i mała tak obsypało, takich odparzeń dostała że nie wiedziałam co mam robić.... później już nie testowałam i huggiesy kupowałam;-) teraz pewnie ze startówki pampera znowu skorzystamy ale widziałam z huggiesa newborne są fajne z wycieciem na pempuszek. Ja jestem za tradycyjną wanienką:-p do wiadra dziecka nie wsadzę, chociaż niektóre mamy sobie chwalą;-)

Do góry