reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

mamina mam taki sam koszyk tylko zielona budka i posciel:-)

Ja w sypialni (zanim Maluszek przejdzie do swojego pokoju) bede miala lozeczko:tak: a w salonie na dole bede miala wlasnie ten koszyk, zeby moc Go gdzies polozyc, tylko chyba bede musiala miec oczy na okolo glowy, ze Kuba czasem nie chciel Go wyciagnać:-D

buziak no extra zakupki:tak:

reklama
Śliczne! :tak:

i po dzisiejszym wystepie reni wygrzebałam z piwnicy stary koszyk mojej babci, jako ze łózeczka jeszcze nie mamy myslicie ze sie nada???
:-D
A mi wlasnie kurier przywiozl fotelik samochodowy. Kupilam na allegro uzywany i jestem bardzo zadowolona. wyglada jak nowy :-D
Mi dziewczyny odradziły kupowania używanych fotelików, bo mógł brać udział w wypadku :dry:

Mamina też myslalam nad tym koszem, ale w koncu sie zdecydowalam na kolyske bo dluzsza i szersza. Ale zgadzam sie jest cudny.:-)

kupilam to bo mozna zlapac w jedna reke kosz w druga nogi bujane i isc na dol do kuchni, sobie tak nosic. dziecko bedzie ze mna, pozniej sie latwo zaklimatyzuje w swoim pokoju bo bedzie przyzwyczajone do kosza a nie do pomieszczenia, no i w miare jest lekki a kolyski to juz nie ponosze chyba

boje sie, ze jak sie rozbestwie takimi eko-naturalnymi podpaskami to pozniej nie bede sie mogła oprzec i zaczne dziargac tampony z przyzwyczajenia i nie bede miała czasu na niemowlaka:eek::happy:

siedzi buziak i kulka wate
mamo co robisz
tampony synku tampony

o ja jebie hahaha czy ty takie juz w wersji wypasionej wata obszydelkowana hihi

Jak nowy Maxi Cosi Cabrio 12 miesięcy Gwarancja (2079806758) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. to jest ten

Mam nadzieje, ze jednak nie przezyl wypadku. Wyglada naprawde jak nowy, tylko niestety kasztanów brak:-) Ja na eko sie nie nadaje:no:

Dobra cena :)

Do auta jeszcze to :D
DecalBabyOnBoardYellowNEW.jpg

buziak- super zakupki

mamina- u mnie kolezanka ostatnio mi polecala taki kosz, maly spi z nimi, a boja sie go pogniesc, wiec miedzy nich wlozyli taki kosz wlasnie tzn obity materialem :tak: on wlasnie tez mowi, ze to wygoda, nie zbudzi go a np wyciaga z lozka, przenosi :tak:

a co myslicie o tym usypiaczu firmy prince lionheart?
slumber_bear_plus_beige.jpg

Ostatnia edycja:
A to moj dzisiejszy zakup - BOSKI:-)

Załączniki

• DSCF5967.jpg
    DSCF5967.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 50
  • DSCF5970.jpg
    DSCF5970.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
Mi dziewczyny odradziły kupowania używanych fotelików, bo mógł brać udział w wypadku :dry:

Powiem tam. Ja pierwszy fotelik dla malucha kupiłam w komplecie z wózkiem, nowy, ale drugi, jak mały podrósł kupiłam uzywany, bo tak jak wózek chciałam maxi cosi, a na nowy nie było mnie już stać (wróciłam do Polski :-p). Poczytałam, że trzeba styropian sprawdzić czy niepopękany, bo to oznacza, że powypadkowy, w innym wypadku powinno być ok :-)

Ale osobiście do pierwszego fotelika polecam bazę. Fotelik szybko się zatrzaskuje wyjmując go i wkładając, z zapinaniem pasów straszna robota jest :eek: Późniejszych fotelików się nie wyjmuje, ale ten dla malucha to non stop, takze jezeli macie fundusze to polecam :tak:

Wygląda to tak (wiem...niestety drogie :-()

BAZA FAMILY FIX MAXI COSI OD RĘKI GWAR sklep W-WA (2079499607) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Przypadkiem zauważyłam, że ktoś sprzedaje komplet....jak na razie fajna cena, więc może któraś z was skorzysta :-)

MAXI COSI MURA 3 + GONDOLA + FOTELIK + BAZA (2095105651) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i kolor fajny :-D

reklama
Wiesz ona teraz na macierzyński chyba pójdzie to możesz an zastępstwo za nią wskoczyć :-D

a ja to nie ????:cool:

Buziak jak my ci jeszcze klika pomysłów poddamy to ty nie wygryziesz reni z DDTVN. Ty po prostu dostaniesz swój własny program pod jakimś zabójczym tytułem SexiEkoBuziak :)

bankowo jak wyskocze z tymi tamponami to iscie z seksem bede sie kojarzyc:-D:-D ciekawe komu:eek::rofl2:

Do góry