reklama
alijenka
Mamcia Nataszki :))
Aylin ja też mam dużo rzeczy od innych i wcale się tego nie wstydzę, ja zakupię tylko ciuszki na pierwsze dni życia mojej księżniczki niooo i takie podstawowe rzeczy których się nie da od kogoś pożyczyć czy dostać
a ciuszki piękne !!!!
a ciuszki piękne !!!!
Jak ja bym chciała mieć coś od kogoś. Co prawda 2 koleżanki rodziły w tym roku - jedna koniec sierpnia dziewczynkę, druga listopad chłopca. Ale dla obu to pierwsze dziecko więc sądzę, że trzymają dla drugiego w przyszłości.
blond_20
Czarownica
Aylin pieknosci!!!!ale Ci sie udalo
agaundpestka
Fanka BB :)
Śliczne ciuszki, ale nie wiem jak wy to robicie, ze trafiacie na takie tanie
ja czesto wchodze na allegro, ale nic ie widze. Ja jeszcze mam nadzieje, ze uda mi sie po kiermaszach pochodzic są czesto w przedszklach mamy sprzedaja rzeczy po swoich maluchach.
Mi właśnie koleżanka napisała, ze bardzo dużo ciuszków ma dla mnie, dwa lata temu zamykała sklep z ciuszkami dzieciecymi
ale musi czekac jak jej facet wroci, bo jest tego tyle, ze na poczte sama nie doniesie
super
)

Mi właśnie koleżanka napisała, ze bardzo dużo ciuszków ma dla mnie, dwa lata temu zamykała sklep z ciuszkami dzieciecymi
Ostatnia edycja:
Aylin śliczne a te bodziaki w kropeczki słodkie.
Ja też nie mam od kogo dostać, dla chłopca to bym miała trochę ciuszków,ale będzie córa,na szczęście są właśnie lumpki i portale typu szafka i allegro.
Przed chwilką wróciłam ze sklepu i po drodze mam fajnego lumpka i stwierdzam,że muszę chodzić z kimś na zakupy,żeby mnie mocno trzymał,żebym tam nie wchodziła.
Ja też nie mam od kogo dostać, dla chłopca to bym miała trochę ciuszków,ale będzie córa,na szczęście są właśnie lumpki i portale typu szafka i allegro.
Przed chwilką wróciłam ze sklepu i po drodze mam fajnego lumpka i stwierdzam,że muszę chodzić z kimś na zakupy,żeby mnie mocno trzymał,żebym tam nie wchodziła.
Gdyby był jednak chłopak to zamawiam tą sukienkę ;-)A to moje dzisiejsze polowanie. Gorzej jak się okaże że chłopak.... Będę wtedy po znajomych rozdawać:
allegro - łacznie 4,24 + przesyłka
Zobacz załącznik 429544
Ja ostatnio wygrałam aukcję http://allegro.pl/zestaw-dla-dziewczynki-4-5mcy-do-1-5-roku-i2063150747.html więc na razie zrobię sobie chyba przerwę w zakupach, aż nie uporządkuję wszystkiego, co już mam...
No chyba, że coś wyjątkowo ładnego spotkam gdzieś w lumpie ;-)
Ostatnia edycja:
Gdyby był jednak chłopak to zamawiam tą sukienkę ;-)
Ja ostatnio wygrałam aukcję zestaw dla dziewczynki 4-5mcy do 1,5 roku (2063150747) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. więc na razie zrobię sobie chyba przerwę w zakupach, aż nie uporządkuję wszystkiego, co już mam...
No chyba, że coś wyjątkowo ładnego spotkam gdzieś w lumpie ;-)
Ok, Maćku masz obiecaną... aczkolwiek mam nadzieje na dziewczynkę
A z ta aukcją to też ci sie udało. Swietny zestaw.
Blond, Aga z Pestką
A na serio - jak sie szuka i jest cierpliwym to mozna. Ja staram się znależć kogoś kto a sprzedaje od 1 zł a 2 sprzedaje dużo rzeczy, wtedy oszczędza sie na przesyłce. Ale ten zestaw cały za 4,24 się udał. Przesyłka 11 wyniosła bo juz mi dziewczyna napisała ze w kopert nie wejdzie i musi iść paczką.
Teraz musze poczekać az to przyjdzie usiąśc i pospisywać czego jeszcze nie mam. I załozyc blokade na allegro..
reklama
buziak
Fanka BB :)
Buziak, dzięki za dodatkowe info o praniu - tego nie wiedziałam. Znalazłam ostatnio w jakiejś dzieciowej gazecie kupon na 25% zniżki m.in. na ten fotelik w tesco :-)
ciesze sie ze pomogłam

z ta dupką to tak ładnie napisałas, ze sama bym sie pobujała:-)dziewczyny, ja za najlepszy zakup uwazam leżaczek- bujaczek fisher price'a, taki z wibracjami. Mój mały uwielbiał w tym spać. Dupką trzęsło i było przytulnie a ja miałam spokój![]()
A z takim czymś się spotkałyście?
Owieczka z sercem STERNTALER reaguje NA PŁACZ,ukoi (2050046518) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ciekawe, czy faktycznie uspakaja...
nie wierze w to

dziewczyny, a co rozumiecie pod postacia: kosmetykistresujecie, mnie bo ja myslalam, ze tylko oilatum soft i heja
![]()
kosmetyki do kąpieli zel i szamponik /czesto 2/1 , cos do pępuszka, chusteczki wilg, pieluchy, sudocrem, baehanten na sutki - to juz warto miec spakowane do szpitala. Nozyczki do paznokietek itp
Z podpowiedzi sklepowych to jeszcze COCODRILLO

Podziel się: