reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

A jeszcze teraz to za 15 zł z przesyłką 19 2072673589_1.jpg2072673589_2.jpg2072673589_3.jpg

reklama
Aylin ja też mam dużo rzeczy od innych i wcale się tego nie wstydzę, ja zakupię tylko ciuszki na pierwsze dni życia mojej księżniczki niooo i takie podstawowe rzeczy których się nie da od kogoś pożyczyć czy dostać

a ciuszki piękne !!!!

Jak ja bym chciała mieć coś od kogoś. Co prawda 2 koleżanki rodziły w tym roku - jedna koniec sierpnia dziewczynkę, druga listopad chłopca. Ale dla obu to pierwsze dziecko więc sądzę, że trzymają dla drugiego w przyszłości.

Śliczne ciuszki, ale nie wiem jak wy to robicie, ze trafiacie na takie tanie:confused: ja czesto wchodze na allegro, ale nic ie widze. Ja jeszcze mam nadzieje, ze uda mi sie po kiermaszach pochodzic są czesto w przedszklach mamy sprzedaja rzeczy po swoich maluchach.

Mi właśnie koleżanka napisała, ze bardzo dużo ciuszków ma dla mnie, dwa lata temu zamykała sklep z ciuszkami dzieciecymi:) ale musi czekac jak jej facet wroci, bo jest tego tyle, ze na poczte sama nie doniesie :) super :))

Ostatnia edycja:
Aylin śliczne a te bodziaki w kropeczki słodkie.
Ja też nie mam od kogo dostać, dla chłopca to bym miała trochę ciuszków,ale będzie córa,na szczęście są właśnie lumpki i portale typu szafka i allegro.
Przed chwilką wróciłam ze sklepu i po drodze mam fajnego lumpka i stwierdzam,że muszę chodzić z kimś na zakupy,żeby mnie mocno trzymał,żebym tam nie wchodziła.

A to moje dzisiejsze polowanie. Gorzej jak się okaże że chłopak.... Będę wtedy po znajomych rozdawać:
allegro - łacznie 4,24 + przesyłka

Zobacz załącznik 429544
Gdyby był jednak chłopak to zamawiam tą sukienkę ;-)

Ja ostatnio wygrałam aukcję http://allegro.pl/zestaw-dla-dziewczynki-4-5mcy-do-1-5-roku-i2063150747.html więc na razie zrobię sobie chyba przerwę w zakupach, aż nie uporządkuję wszystkiego, co już mam...
No chyba, że coś wyjątkowo ładnego spotkam gdzieś w lumpie ;-)

Ostatnia edycja:
Gdyby był jednak chłopak to zamawiam tą sukienkę ;-)

Ja ostatnio wygrałam aukcję zestaw dla dziewczynki 4-5mcy do 1,5 roku (2063150747) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. więc na razie zrobię sobie chyba przerwę w zakupach, aż nie uporządkuję wszystkiego, co już mam...
No chyba, że coś wyjątkowo ładnego spotkam gdzieś w lumpie ;-)

Ok, Maćku masz obiecaną... aczkolwiek mam nadzieje na dziewczynkę :)
A z ta aukcją to też ci sie udało. Swietny zestaw.

Blond, Aga z Pestką :) - trzymajcie mnie z dala od allegro bo będe wam część zakupów oddawac :)
A na serio - jak sie szuka i jest cierpliwym to mozna. Ja staram się znależć kogoś kto a sprzedaje od 1 zł a 2 sprzedaje dużo rzeczy, wtedy oszczędza sie na przesyłce. Ale ten zestaw cały za 4,24 się udał. Przesyłka 11 wyniosła bo juz mi dziewczyna napisała ze w kopert nie wejdzie i musi iść paczką.
Teraz musze poczekać az to przyjdzie usiąśc i pospisywać czego jeszcze nie mam. I załozyc blokade na allegro..

A oto moje "łupy". Bodziaki, śpiochy niebieskie, pajacyk i jasne spodenki z lumpeksu. Reszta kupiona w sklepach. Różowe śpiochy z jeansami i czapeczką dostałam od koleżanki w prezencie jak się dowiedziała, że jestem w ciąży. Rozmiar na trochę później.

f.jpga.jpgb.jpgc.jpgd.jpge.jpg

reklama
Buziak, dzięki za dodatkowe info o praniu - tego nie wiedziałam. Znalazłam ostatnio w jakiejś dzieciowej gazecie kupon na 25% zniżki m.in. na ten fotelik w tesco :-)

ciesze sie ze pomogłam:happy:

dziewczyny, ja za najlepszy zakup uwazam leżaczek- bujaczek fisher price'a, taki z wibracjami. Mój mały uwielbiał w tym spać. Dupką trzęsło i było przytulnie a ja miałam spokój :-D
z ta dupką to tak ładnie napisałas, ze sama bym sie pobujała:-)

nie wierze w to:no:;-)

dziewczyny, a co rozumiecie pod postacia: kosmetyki :baffled: stresujecie, mnie bo ja myslalam, ze tylko oilatum soft i heja :dry:

kosmetyki do kąpieli zel i szamponik /czesto 2/1 , cos do pępuszka, chusteczki wilg, pieluchy, sudocrem, baehanten na sutki - to juz warto miec spakowane do szpitala. Nozyczki do paznokietek itp

Z podpowiedzi sklepowych to jeszcze COCODRILLO:happy:

Do góry