reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

A i weźcie pod uwagę, ze turystyczne to materiał- siatka i ciężko je wymyć tak jak drewniane, więc się kurz zbiera.

Ostatnia edycja:
reklama
P1060661.jpgP1060654.jpgP1060655.jpgP1060657.jpgP1060659.jpgP1060662.jpgP1060663.jpgP1060664.jpg

Załączniki

• P1060660.jpg
    P1060660.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 56
Paulina widze ze u ciebie też kubus rządzi ":) Sliczne łowy. A ta bluzeczka przedostatnia sliczna ale to chyba dla ciebie?

Ja mialam dla Kuby drewaniane lozeczko w domu:tak:
a w Polsce kupilismy kojec, zeby mial w czym spac jak tam latalismy i mial 2 poziomy regulacji:tak:
ale osobiscie polecam drewniane w domu;-)

:-Dtak tez za grosze h&m mama co było gdyby nie ciucholandy!!!:-) Polecam ten jest 30 km od Warszawy u MNIE i zawsze jest duzo ciuchów i niesmierdza wilgocia i nie sa pogniecione

reklama
Ja dziś weszłam do to ciucholandu typowo dla dzieci i przesada spodenki h&m 7e, a nowe 10, pajacyk 5e- wyszłam szybciej jak przyszłam

Do góry