reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ja chyba też jutro popatrze u nas za tymi pampkami.
Smoniq ja ten materac oglądałam i mi sie wydaje fajny, chcieliśmy go kupić ale dostaliśmy już inny więc zrezygnowaliśmy. Za to zaczęłam się zastanawiać na łóżeczkiem, bo podoba mi sie to, które wstępnie wybralismy w Ikei ale tak siedze w domu i przeglądam różne strony i napotykam tak piękne łóżeczka że az coś mi sie dzieje...tylko kupe kasy kosztują, ale np tu Łóżeczka niemowlęce, łóżeczka dla niemowląt - Meble Dla Dziecka niektóre są cudne a moje marzenie to jest to, tylko ta kasa... modela Paso Doble B Łóżeczka dziecinne

PAMPERSY:
od dziś Carrefour duża paczka rozm.2 40,98zł
od jutra Rossmann duża paczka Premium 42,99zł
mała paczka rozm.1 43szt 23,99zł

lolisza mi też bardzo podobają się takie łóżeczka, ale mój nie chciał zgodzić się na białe łóżeczko... tylko orzech więc się dostosowałam bo ja wybieram pościel :)

Concita, mój M nawet sam jest za białym łóżeczkiem więc problemu nie mam, tylko chciałam takie z płaskimi szczebelkami a nie okrągłymi i jedyne co nas blokuje to kasa. Niby za 500 zł mozna takie kupić, ale w Ikei to wstępnie upatrzone jest za 300 zł więc sporo w kieszeni zostaje na inne zakupy dla malucha i tak kombinuje co zrobić - chyba kupie jakąś zdrapke i zaczne grać w konkursach :)

Dziewczyny trzymak kciuki za wanienkowe zakupy!

reklama
Ja już czatowałam pod biedronką o 6h45 i szturmowałam sklep razem z robotnikami jadącymi do pracy, ale się udało- mam wanienkę!!! Są śliczne i duże. Kupiłam niebieską- z kubusiem i tygryskiem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry