Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Concita kombinezon PIEKNY!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja tez taki chce:-)
o ja! kombinezon super! chcę taki dla Piotrusia![]()
Concita kombinezon fajniutki i mi sie wydaje ciepły, poza tym przecież kocyk na wierzch i np polarkowy pajacyk pod spód i powinno być ok, zreszta powiedzmy sobie szczerze - na -20 to raczej spacerować nie będziemy.
A ja wczoraj zakupiłam sobie w H&M tunike bo brzuszek coraz większy i oczywiście nie mogłam sie oprzeć i Frankowi kupiłam taki zestawik, koszulka+majtyChciałam upolować większy rozmiar, żeby był na lato ale niestety mieli tylko od 50 do 62 więc wzięłam 62 ale w porównaniu z naszymi innymi ciuszkami na 62 to naprawdę duże więc kto wie, może i na cieplejsze dni jeszcze będzie ok
Zobacz załącznik 268603Zobacz załącznik 268604
Dziękuję dziewczynkiConcita kombinezon świetny.Sama bym sobie kupiła ,ale dostanę od przyjaciółki 2 na jesień i zimę ,więc kase na co innego przeznaczę .
Lolisza bodziak jest prześwietny. Ja w H&M kupiłam bodziaki na zime i skarpetki I love my dad
[
Cześć mamusie![]()
a ja mam pytanie z innej beczki: jakie smoczki uspokajające no i smoczki do butelek kupić tyle tego do wyboru jest ze makabra szczególnie ze to moja pierwsza ciąża i jestem w tym wszystkim zielona
Parasolka ok ale po roku albo na mega krótkie wyprawy do sklepu chyba że mniejsza rozkladana spacerówka ale to nie ten sam standard jezdzenia i miejscaCześć mamusie![]()
a ja mam pytanie z innej beczki: jakie smoczki uspokajające no i smoczki do butelek kupić tyle tego do wyboru jest ze makabra szczególnie ze to moja pierwsza ciąża i jestem w tym wszystkim zielona

O Bozie jakie to rozkoszne lolisza :-)
A w którym H&M byłaś bo ja byłam dwa dni temu w Galerii Krakowskiej i nic takiego mi się nie rzuciło w oczy.