Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzisiaj siostra mojego P zaproponowala nam wozeczek po jej synku, Coneco Toledo.
Zobacz załącznik 268111Zobacz załącznik 268112
Wozek ogolnie ok, stan super, dobrze sie prowadzi, ma skretne blokowane kola, ona na niego nie narzekala, ale ma swoje minusy: nie ma regulowanego oparcia w gondoli oraz spacerowka montowana tylko w jedna strone. No i nie jest to moje wymarzone jedo: Zobacz załącznik 268113Zobacz załącznik 268114 (zdjecia znalezione w necie). Jestem teraz w kropce bo nie wiem co robic... Tak jak pisalam wczesniej wozek jest generalnie ok ale strasznie napalilam sie na to jedo, a ja jak juz sie na cos nastawie to potem jest mi ciezko przyzwyczaic sie do innej opcji:-). A z drugiej strony, to odpadnie nam spory wydatek, ponad 1300zl zostanie w kieszeni, a wiadomo ze skompletowanie wyprawki dla malenstwa to jednak spory koszt i kazdy grosz sie liczy. Tak wiec chcial nie chcial bedzie coneco toledo:-)
mam taki sam tylko czerwony, jak dla mnie super wozio
Tak mi sie wlasnie wydawalo ze temat tego wozka byl poruszany, probowalam dogrzebac sie tych postow no ale niestety mi sie nie udalo-jakby nie bylo jest juz 105str wiec troche duzo:-) Czyli generalnie wozek jest w porzadku?? Jest cos co ci szczegolnie przeszkadzalo? Jezeli chodzi o wyglad jak dla mnie jest ok, ale wiadomo nie o wyglad chodzi tylko o to jak sie sprawdza na codzien...