Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja stawiam na gruszke, ale wiem, że wiele osób się nie cierpliwi uzywając jej bo to w sumie dość trudne jest i przechodzą na Fride, natomiast moi znajomi wszyscy od początku "gruszkowi" to i ja mam nadzieje podołam
Sivle super sprawa z prezentami od bratowej. pamiętaj tylko, żeby sprawdzić date wazności woreczków do mrożenia - powinna tam być.
Silve bratowa super.
Lolisza ja tez jestem skora do gruszki ,chociaz wszystkie moje kolezanki fride zachwaliaja i zobaczymy jak dam rade .
Madlein dzieki za info o pampersach . My dostalismy od przyjaciół po coreczce 2 opakowania 1 wiec mam nadzieje ze na 1 miesiac wystarczyy ,a teraz bede kupowala wieksze .
Ja także nastawiłam się na gruszkę Madlein dziękuje za informację o pampersach
Dziewczyny czy można pożyczyć laktator??I samemu używać? - moja koleżanka powiedziała że mi pożyczy - bo nie chce oddawać ani sprzedawać. Jak taki laktator oczyścić??Ja mam lekkie opory do używania cudzego, ale jak jest okazja.
czytalam, ze laktator mozna pozyczyc, ale wszystkie czesci przez ktore przeplywa mleko powinny byc nowe i wyparzanie nic nie da.
tu jest artykul - ktos juz go chyba polecal Nowa Matka Polka
A te pampki jaki mają mieć rozmiar, bo mi teściowa dała cynk o nich, ale to mają być w rozmiarze 3- 96 sztuk. I tak się skuszę, bo do tesco mam bony zniżkowe clubcard i kupię paczkę 12 zł taniej ;-).