sparrowkot
Fanka BB :)
Ja smoczki kupiłam 2 szt. z Aventu, mąż wybierał bo ja nie mogłam się zdecydować he he taki był wybór. Jestem ciekawa tylko czy będzie mała chciała smoka bo ja ich nie lubiłam![]()
Udało mi się znaleźć kabel od aparatu to porobię fotki i powrzucam zdjęcie wózka i łóżeczka![]()
Co do koszyczków to ja kupiłam w Tesco hipermarkecie 2 szt. za 24,99 akie wiklinowe z materiałem w środku jeden większy, drugi mniejszy. Na komodę ustawiłam bo nad komodą mam blat długi i pod spód pasują jak ulał. A dwa mam z Pepco.
W drogerii Natura kupiłam sobie żel do higieny intymnej z serii Biały JeleńAle wersja mniejsza taka podróżna i mydło, przyda się do szpitala żeby się z dużymi flaszkami nie taszczyć.
Kosmetyki to kupiłam Bambino i z serii Rossmanna tej Babyderm czy jakoś tak. J&J się boję bo ja miałam na to uczulenie.
Ja też kupiłam z rossmana te Babyderm i wygląda na fajny ... poza tym olivkę tez sama używam i krem do sutków z rossmana i się sprawdza więc ...
Co do pieluch też mam tą paczkę Efa i wydają mi się fajne.
Czekamy na fotki łózeczka !!!!
podobno jest super na odparzenia i o wiele lżejszy od sudocremu....tylko który rodzaj:-( może mi któraś pomoże jaki z nich wybrać: