Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wcześniej podobało mi się kilka typów ale trafiłam na takiego miłego pana w wieku mojego taty który mi co nieco zaczął o łóżeczkach mówić i mi zamieszał nieco np. o tym Klups safari ( z żyrafką) że jest z płyty i już miał kilka reklamacji na nie że podobno mało wytrzymałe; że radziłby takie które ze wszystkich stron ma szczebelki bo wtedy widać co maluch robi i ma lepszy dostęp powietrza; że sosnowe są podobnie trwałe jak bukowe i nie ma co przepłacać....ehh...dziewczyny a co sadzicie o takich koszykach?
Buy your Woodform White Curved Rocker Moses Basket Stand reviews from Kiddicare Moses Baskets and Stands | Online baby shop | Nursery Equipment
warto w cos takiego zainwestowac?
i jesli macie wieksze mieszkanie powiedzcie w czym bedziecie dzieci trzymac jak nie bedziecie wsypialni? co prawda jeszcze nie ejstem pewna gdzie bedziemy mieszkac, ale wieksosc mieszkan w UK jest pietrowa wiec musze miec jakas alternatywe dla lozeczka, bo wiadomo, ze z lozeczkiem po schodach nie nabiegam...