sparrowkot
Fanka BB :)
DAWIDOWE - ja właśnie mam w tym tygodniu dostać fotelik
A tymczasem zapraszam do Kauflandu po pieluszki niecałe 35zł za HUGGIESY czy jak to się pisze

Byłam tam i przypadkiem zauważyłam więc od razu kupiliśmy.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ja juz mam tyle pieluch 1 i 2 roznych firm ze przestałam kupowac bo nie wiem czy jak to sie skonczy nie przejde do 3 a szkoda zmarnowac kase bo pieluchy nie naleza do taniego towaru. Jak juz mała bedzie miała miesiac to bede z nia jezdziła na polowanie prmocji na kolejne miesiace. Juz mysle co ja zrobie z ubrankami.
napewno bede sprzedawac bo nie ma zadnej ciezarnek kolezanki a szkoda wyrzucic bo 75 % mam nowe.
ja mam kolezankę - a raczej znajomą taką której oddam za darmo ciuszki bo ona ich potrzebuje poprostu
Jest dość biedna i w dodatku ją facet zostawił więc chcę jej zanieść ciuszki - ja tam ich za dużo sama nie mam bo tak skromnie się zaopatrzyłam no ale zawsze będzie miała wyprawkę![]()
Ona dość jest samodzielna i nie chce pomocy i chce mi zapłacić ale wiem jak się jej żyje więc poprostu anonimowo je podrzucę![]()
Witajcie,
A ja dalej nie mogę zdecydować się na wózek, czuję że czasu coraz mniej a ja ani wózka ani łóżeczka ani wanienki, no nic oprócz ciuszków których mamy dużo i pieluszek. A czas goni. M jak zostanie sam nic nie załatwi więc muszę się na coś zdecydować. Obstawiałam ostatnio za Espiro tylko ten co mi się bardzo podoba spacerówke ma kubełkową a ten drugi chyba Atlantic spacerówka strasznie szeroka więc nie wiem, coś mi się tez nie widzi. No i klapa dalej. Może napiszecie każda z was jaki ma wózek. Byłabym bardzo wdzięczna.![]()