malutka80
Fanka BB :)
a to o otwartym oknie ubranego jak na dwor to mi pachnie moja tesciowa... pewnie jak ona do nas przyjedzie to ataku serca dostanie jak zobaczy jak mlody na spacer smiga przy ulewnym deszczu.
Hihihi
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a to o otwartym oknie ubranego jak na dwor to mi pachnie moja tesciowa... pewnie jak ona do nas przyjedzie to ataku serca dostanie jak zobaczy jak mlody na spacer smiga przy ulewnym deszczu.
jak widze angielskie dzieci jak biegaja pol golo bez wzgledu na pore i nawet kataru nie maja to jak najbardziej jestem za hartowaniem.
mysle ,ze moge smialo stawac do konkursu najmniej przygotowanych pazdziernikowek. Nie mam wozka, lozeczka, wanienki, apteczki i kosmetykow, nic do szpitala....i wielu innych rzeczy tez nie mam. Ale mam czas...Hihi, no nie maaaają! I żyyyją, buuuuchacha!
Więc niech się nikt nie przejmuje - ja mam i tak lepsze ekstremum w brakach w wyprawce.
mysle ,ze moge smialo stawac do konkursu najmniej przygotowanych pazdziernikowek. Nie mam wozka, lozeczka, wanienki, apteczki i kosmetykow, nic do szpitala....i wielu innych rzeczy tez nie mam. Ale mam czas...))))
. Nadal wygrywam w konkursie, heheheEfa Chyba się popłaczę, jak otworze paczkę. Ciągle się mazgaję buuuuu