reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ja mam używany - prawie nie używany od znajomej.
lepszy jest oczywiście nowy i na pewno nie mógł brać udziału w wypadku, ale my nie jeździmy prawie w ogóle samochodem, nie mamy wlasnego więc uznałam że taki prawie nieużywany wystarczy.

Wózki śliczne!!!

Mamy mające jedo, czy te nowe wózki bardzo śmierdzą nowością? Ja swój odbieram w listopadzie, czyli Jaga powinna już być z nami i nie wiem, czy nie za późno i czy będzie śmierdział?

A to Mój wózeczek :):) - takiego samego koloru mam samochód - także fioletowy:)

Jesli chodzi o foteliki samochodowe, to myśmy kupili Maxi Cosi Cabrio Fix 2010 - szukaliśmy żeby był nowy i tani i znaleźliśmy za 460 zł. W testach wypada super, a my często będziemy jeździć samochodem więc my od razu postawiliśmy na fotelik z crash testami.

Wydaje mi się że lepiej dodać trochę pieniędzy i kupić testowany bo to nigdy nic nie wiadomo.

Załączniki

• Zdjęcie0162.jpg
    Zdjęcie0162.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 79
  • Zdjęcie0160.jpg
    Zdjęcie0160.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 75
  • Zdjęcie0159.jpg
    Zdjęcie0159.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 78
A to Mój wózeczek :):) - takiego samego koloru mam samochód - także fioletowy:)

Jesli chodzi o foteliki samochodowe, to myśmy kupili Maxi Cosi Cabrio Fix 2010 - szukaliśmy żeby był nowy i tani i znaleźliśmy za 460 zł. W testach wypada super, a my często będziemy jeździć samochodem więc my od razu postawiliśmy na fotelik z crash testami.

Wydaje mi się że lepiej dodać trochę pieniędzy i kupić testowany bo to nigdy nic nie wiadomo.

Śliczny wózek :D

reklama
oj, wózek piękny, Aniołek!

ja wyprawkę całą skompletowałam już ponad miesiąc temu i tak mi smutno... zakupy dla maleństwa są absolutnie cudowne! Prawie tak samo, jak kupowanie butów :D
Tylko jedną rzecz chcę jeszcze kupić- pierwszą maskotkę dla malutkiej, takiego jej pierwszego pluszowego przyjaciela. Obeszłam chyba wszystkie możliwe sklepy z zabawkami i nigdzie nie było takiego, że spojrzałam i wiedziałam, że to ten. A przecież musi gdzieś na moją malutką czekać :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry