reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
czarodziejka-my mamy taki kubeczek-tani z Canpolu, z miekkim silikonowym ustnikiem. Sprawdza sie swietnie od dawna
KUBEK NIEKAPEK BALONIK 150ML- CANPOL (1665552943) - Aukcje internetowe Allegro

ale leczko z butli ciagniemy. Butelek nie wymienialam, tylko smoczki do nich.

rysia-moja Maura ma niewiele zabawek, najlepiej bawi sie rzeczami"normalnymi".Sama chetnie poczytam, co warto kupic. U nas niewypalem na razie jest szczeniaczek-uczniaczek, ale moze jeszcze do niego dorosnie

aniawa a jak wygląda ten bidon ? Na czym polega to picie dziecka, to tak jak przez słomkę?
rysia85 ja to pomysłu na zabawki też nie mam,zawsze jak mam parę groszy na to to nie wiem co kupić. A jak idę pooglądać do sklepu zabawki to jest tam tego tyle że nie wiem co wybrać.. dostaje wtedy oczopląsów :)
Mój Łukasz dostał kilka dni temu teletubisia zielonego, takie rozmiar jak Szczeniaczek Uczniaczek no i po naciśnięciu na łapkę gra melodię i na brzuszku ma taki ekranik w którym przewija się taki filmik z teletubisiami. Jak się mu to włączy to strasznie się cieszy, większą furorę zrobił niż Szczeniaczek Uczniaczek. Osatnimi czasy u nas też furorę robi stoliczek edukacyjny, liczydło. Pchaczem jak na razie zero zainteresowania, nie chce przy nim chodzić, jedynie puszcza sobie melodyjki.
Rysia85 a Miłosz ma już laptopa edukacyjnego?

Mała mi mamy dokładnie taki: canpol bidon sportowy ze składaną rurką od 12 m (1639796404) - Aukcje internetowe Allegro
Młody pije przez słomkę. Najlepsze, że od razu załapał i bez problemu pił. Przypomniało mi się jeszcze, że Wojtek lubi pić z butelek z "dziubkiem" (nie wiem jak to się fachowo nazywa). To wygodne, bo można kupić wodę mineralną w takiej butelce i nie ma problemu na spacerze czy gdziekolwiek by się było (gdyby się zapomniało picia).

O ten właśnie bidon ma mój syn i jestem ja jak i on z niego bardzo zadowoleni. Muszę dla Laury też kupić.

Rysia Laura lubi bawić się swoim pianinkiem. Bierze mikrofon do buziaka i wydaje różne dźwięki, a my mamy niezłą polewkę.

U nas do picia funkcjonuje na spacerach niekapek, ostatnio zapomniałam wziąć i kupilam malutki kartonik picia ze słomką i daniel od razu zajarzył o co w tym biega, choć troszkę się zachłysnął początkowo :) Ale dał radę, a tak na codzien pije z niekapka z silikonowym ustnikiem :)
o TAKI

My tez od kilku dni mamy pchacza, ale malego jakos nie kreci, wiec poki co przerobilam go na motorek i bardziej mu ta wersja pasuje :D

czarodziejka, ja niestety nie pomoge bo mamy dokładnie takie niekapek jak wstawiłaś, Patryk lubi z niego pić, a jak mu się nie chce pić wtedy ostrzy sobie na nim ząbki :-D

aniawa
, fajny pomysł z bidonem, musze spróbować, jestem ciekawa czy mój załapie o co w tym chodzi ;-)

rysia, z tymi zabawkami to faktycznie jest problem, w sklepach jest tego ogrom i nie wiadomo co wybrać. Mi sie strasznie podoba taka zabawka i mam w planach ja zakupić ale nie wiem czy to bedzie trafione, czasem nasze dzieci bawią się zupełnie innymi rzeczami niż nam się wydaje że są fajne
Muzyczna kula :: Od 6 do 9 miesiąca :: Zabawki Fisher Price, Sklep z zabawkami fisher price, tanie zabawki fisher price

a takie klocki ostatnio Patryś dostal od chrzestnej i lubi się nimi bawić, no i są fajne bo długo posłużą, jeszcze dla starszych dzieci :
Fisher Price Wiaderko Weso�e klocki z cyferkami 8793 10 - Klocki - Fisher Price Wiaderko Weso�e klocki z cyferkami 8793 10 cena od 64.40z�

Roxannka ja kupiłam taką kulę w biedronie i taniej, bo ok 50zł. Laura średnio się nią interesuje. Najlepiej jak ją dam do syna do pokoju i wtedy jest szał, bo wszystko jej się podoba tylko muszę ją cały czas pilnować, bo to są zabawki z małymi elementami, które mogą odpaść. Przynajmniej wtedy mi próbuje się przemieszczać.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry