reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

reklama
u nas pchacz tez na razie stoi,nie wiem może jeszcze nie czas, za to fajnie sie bawi borysek takim czyms (a jak bylam dumna jak zauwazylam ze sam sobie wklada i wyciaga pileczke:-D)

zz.jpg

dzięki dziewczyny, to ja pytałam :-)
a możecie powiedzieć co "robi" to krzesełko uczydełko? :-)
mojemu by się pchacz podobał zapewne, bo uwielbia coś przed sobą prowadzić, ale te co są w smyku przynajmniej to są za niskie :-/

ja ostatnio tylko pod kątem urodzin patrzę, gdyż chcę moim rodzicom i teściom powiedzieć wprost jakie prezenty nas interesują ;-) żeby potem nie było tak, że wydadzą dużo pieniędzy na coś, co nam się kompletnie nie przyda [a biorąc pod uwagę jamochłonowe gusta to na 99% tak by było :eek:]. Zresztą moi rodzice już zakomunikowali, żeby im powiedzieć co i jak, bo oni się nie orientują, a pieniędzy nam dawać nie chcą, gdyż wiadomo jak to jest - wrzuci się je na konto i potem wyda na jakieś bieżące sprawy [u nas tak ta kwestia wygląda niestety...]

reklama
nie no ja odkładam pieniądze Pudzianka, z chrztu to nawet lokatę ma ;-) niemniej chyba wolę jak coś od razu dostanie, bo potem nie wiem co kupić i czy kupić i w ogóle takie zbieranie się robi. niby myślę, że niczego mu nie brakuje, ale jednak coś by się chciało kupić. gdyby to nie była jesień to bym rowerek kupiła.

Do góry