reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

Natolin co robi krzeselko juz odp-przelacza sie albo na piosenki albo na nauke,w jezyku polskim i ang,jak sie siada to gra,ksiazeczka z boku jak sie str przewraca to opowiada caly dzien szczeniaczka po polsku i od razu po ang,te kredki z boku graja do re mi,grzybek jak sie dotyka to gra i swieci,no i mozna sie na nie wspinac:-)

reklama
U mnie kwestia pieniędzy dla Franka wygąda podobnie,jak u makuca :zawstydzona/y:,więc wolę prezent. Na pewno nie chcę rowerka,Kuba dostał na roczek i naprawdę baaaardzo niewiele na nim jeździł-nie chciał. Potem,jak już nam tylko przeszkadzał-oddaliśmy potrzebującym.

renata, rysia, fajne te zabawki co wstawiłyście :-)

makuc, no z takiego prezentu to napewno Alutka będzie zadowolona :tak: i u nas z kasą jest tak samo, więc poprostu w rodzinie umawiamy się co dzieciaczkom się najbardziej przyda albo podoba i to kupujemy, żeby też nie było sytuacji że coś się zdubluje albo będzie leżało niewykorzystane ;-)

nat, a więc krzesełko uczydełko gra, śpiewa, mówi i uczy, to tak w skrócie :rofl2: my mamy inną wersje niż renata, i u nas lampka, która mówi że światło się zapala albo gasnie i na jaki kolor świeci, jest książeczka ze zwierzątkami i jak się przekręca strone to naśladuje zwierzątka i mówi ich nazwe, i jest jeszcze zegarek. A tak poza tym to są pioseneczki, alfabet i różne inne dźwięki ;-)

czytam te opisy i coraz bardziej uczydełko mi sie podobać zaczyna :laugh2: ja chcę je teraz a nie za 2 miesiące !! [przytup nogą]

NAT, ROXI u nas to samo. W dzień można się pozabijać o porozwalaną wszedzie mase zabawek a Aliczke i tak to co zakazane najbardziej interesuje.
ROXI mam nadzieję, że się podzieli :)))

reklama
Do góry