reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Juaska idzi kochana i pokukaj a jak mozesz to nawet fotke strzel:)))))))))) a ja nadal siedze i mysle....

Aniulek wlasnie X-lander XQ na spacerowke przodem i tylem do kierunku jazdy a gondolka to 79 cm szerokosc 37 a ecoline dl 80 a szerokosc 39.
Aniulek nawet nie wiesz jaki to dla mnie problem ja wozek bede sprowadzac z Pl i nie zobacze go w realu wiec szylkam i ogladam. Zanlazlam cos takiego

http://forum.gazeta.pl/forum/w,2246..._juz_Implast_Ecoline_BOLDER_SD_a_XA_.html?v=2

ehhhhhh trudyny wybor mnie czeka

Ostatnia edycja:
reklama
juaska

Melissa [/FONT][/B][/FONT][/COLOR][/B]powiem jedno cos ty kobieto narobial pokazujac tego ecoline ......sliczny no i teraz klops co ja wybiore???????????????? Ten X lander to ja prawie kupilam a tu teraz takie cudo pokazujesz echhhhhhhhhhhhhhhhh

ja po obejrzeniu chyba z tysiaca wózków 2 spodobaly mi sie najbardziej wlasnie X -lander i Bolder Implast ale gdy zobaczylam tą nowa wersje Boldera ecoline to poprostu sie zakochalam :-D i ma wszystko to co potrzebuje, męzowi tez sie bardzo podoba i chociaż nie zobaczymy go na zywo to mam nadzieje ze to najlepszy wybór :-)

wczoraj zaszalałam i wylicytowałam na ebay 70 ciuszków od 0- 6 miesiecy :-D za 30 funtów razem z przesyłką juz nie moge sie doczekać kiedy do mnie przyjdą:cool2:

ja chyba bym nie kupowała różowego wózka (mimo iż lubię ten kolor), bo przy drugim dziecku wolałabym go też wykorzystać, a nie musiałaby to być znowu dziewczynka, ale to tylko moje zdanie

reklama
a ja chciałam zapytać czy któraś z Was się orientuje w temacie adapterów do wózka? bo prawdopodobnie dostaniemy wózek, tyle, że bez fotelika, a foteliki tej firmy jak dla mnie bardzo drogie :( więc się zastanawiam czy dałoby się dokupić inny i adaptery do tego, a jak nie to trudno, nie będę używać stelaża do fotelika. poradźcie coś ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry