reklama
ladygab masz oczywiście rację, co do niektórych typów wózków. Są strasznie drogie, są też w racjonalnych cenach. Ja jestem zdecydowana na Roana ze względu na jego zalety i cenę
Życzę Wam też znalezienia wózeczka odpowiedniego dla Waszych maluchów i w rozsądnej cenie :*
ulisia ja kupiłam u siebie w Bydgoszczy na giełdzie za 20zł bawełniane z fajnymi wzorkami, ale do Bydgoszczy po koszulę to się chyba nie wybierzesz
ulisia ja kupiłam u siebie w Bydgoszczy na giełdzie za 20zł bawełniane z fajnymi wzorkami, ale do Bydgoszczy po koszulę to się chyba nie wybierzesz
Dissy
ja o x landerze pisalam kilkakrotnie w tym watku, poszukaj.
Jak masz jakies pytania to pytaj odpowiem bo w tym temacie przekopalam chyba caly net juz
))
Na szybko powiem jedno to moj faworyt
)) Ja wybralam X-LANDERA XQ ale bez fotelika.
Fotelik zamierzam kupis maxi -cosi bo wypadl b. dobrze w testach a do tego wozka mozna dopiac ten fotelik z jakimis adapterami
)) zrobilam wielki rekonesans , czytalam fora opinie mam tez zdjecia od kolerzankiktora uzytkuje X-LANDERA XA bardzo, bardzo zadowolona. Mowi ze te wozki sa beazwaryjne (co mnie bardzo cieszy bo ja sprowadzam go sobie do Anglii) i ciesza sie wielka popularnoscia.
ja o x landerze pisalam kilkakrotnie w tym watku, poszukaj.
Jak masz jakies pytania to pytaj odpowiem bo w tym temacie przekopalam chyba caly net juz
Na szybko powiem jedno to moj faworyt
Fotelik zamierzam kupis maxi -cosi bo wypadl b. dobrze w testach a do tego wozka mozna dopiac ten fotelik z jakimis adapterami
kahaaa
Fanka BB :)
daissy ja tez mam taki dylemat, bo planowalam taki wozek, w ktorym zamiast gondoli mozna wpiac fotelik, przydatne zwlaszcza jak sie planuje podrozowac z dzieckiem samolotem, zawsze to bagaz mniej. ale nie bardzo wiem jak to dziala, bo pod taki fotelik sa specjande bazy (cos takiego ISOFIX Base - Charcoal - Mamas & Papas ) czy to oznacza, ze tego fotelika nie da sie podpiac bezposrednio do pasow? i ze cale to ustrojstwo musialabym targac ze soba , zeby moc go wpiac???
moja kuzynka ma x-landera i ostatnio ogladalom go osobiscie. Bardzo ladny. Ale gondolka waska
na zimowe dziecko wydaje mi sie za mala. A kuzynka narzeka na slaba amortyzacje. Mowi, ze wozek strasznie "twardy"
Ja raczej zdecyduje sie na ktoregos z polskich producentoe, na poczatku sierpnia wybieram sie na targi i mam nadzieje, ze bedzie mozna sobie tam poogladac wozki i porownac.
Ja raczej zdecyduje sie na ktoregos z polskich producentoe, na poczatku sierpnia wybieram sie na targi i mam nadzieje, ze bedzie mozna sobie tam poogladac wozki i porownac.
reklama
Kahaaa
baze mocujesz w aucie i ona tam zostaje
)))) pozniej tylko wpinasz i wypinasz w nia fotelik. Dlatego nie musisz juz zapinac pasow na fotelik.
Jak takiej bazy nie masz musisz przypinac fotelik pasami do siedzenia. Mam nadzieje ze dobrze wyjasnilam.
Co do wozka to sprawa wyglada tak....
Nie wiem jaki wozek kupijesz tu w Anglii ale wiem ze te zestawy 3 w 1 maja taka opcje ze wpinasz fotelik w stelarz wozka.
Jezeli natomiast zdecydujesz sie na inny fotelik niz wozek (tak jak ja kupije X Landera a fotelik maxi-cosi )to potrzebujesz adaptera zeby umocowac fotelik na stelarzu wozka.
Ja potrzebuje takie adaptery
Moriam ale X-Lander to polski wozek firma deltim go produkuje. Wlasnie co do gondolki to tu cie zaskocze ten temat mam tez obcykany
))) To byly moje faworyty wiec sprawdzialam jaka dluga i szeroka jest gondolka
Moriam nie mowie ze nie masz racji ale ten temat przekopalam w necie. Nie wiem jak wypadaja inne poslkie wozki w tej kwestji.
Maxi Cosi MURA
- po złożeniu (dxsxw): 48x66x70cm - stelaż z kołami: 11kg
- siedzisko (sxg): 31x30cm - siedzisko spacerowe: 5kg
- oparcie (wxs): 45x34cm - gondola: 4,5kg
- długość podnóżka: 10cm - fotelik: 3,25kg
- wys. rączki: 98-106cm
- średnica kół (p/t): 25/30cm
- gondola (dxs): 79x32cm
MUTSY
Wymiary: Waga:
- podwozie rozłożone: 71x111x66cm - podwozie: 9,7kg
- podwozie po złożeniu: 105x35x66cm - gondola: 4,5kg
- siedzisko (sxd): 27x90cm - fotelik: 3,25kg
- wysokość rączki: 92-114cm
- gondola wew. (dxsxg): 74x33x
X-LANDER XA
- po złożeniu (dxsxw): 90x67x35cm - stelaż: 9,5kg
- siedzisko (sxg): 35x22cm - siedzisko: 3,2kg
- podnóżek: 17cm - gondola: 4,85kg
- wysokość oparcia: 52cm
- długość powierzchni leżącej: 91cm
- wysokość rączki: 45-115cm
- gondola (dxsxw): 79x37x21cm
baze mocujesz w aucie i ona tam zostaje
Jak takiej bazy nie masz musisz przypinac fotelik pasami do siedzenia. Mam nadzieje ze dobrze wyjasnilam.
Co do wozka to sprawa wyglada tak....
Nie wiem jaki wozek kupijesz tu w Anglii ale wiem ze te zestawy 3 w 1 maja taka opcje ze wpinasz fotelik w stelarz wozka.
Jezeli natomiast zdecydujesz sie na inny fotelik niz wozek (tak jak ja kupije X Landera a fotelik maxi-cosi )to potrzebujesz adaptera zeby umocowac fotelik na stelarzu wozka.
Ja potrzebuje takie adaptery
Moriam ale X-Lander to polski wozek firma deltim go produkuje. Wlasnie co do gondolki to tu cie zaskocze ten temat mam tez obcykany
Moriam nie mowie ze nie masz racji ale ten temat przekopalam w necie. Nie wiem jak wypadaja inne poslkie wozki w tej kwestji.
Maxi Cosi MURA
- po złożeniu (dxsxw): 48x66x70cm - stelaż z kołami: 11kg
- siedzisko (sxg): 31x30cm - siedzisko spacerowe: 5kg
- oparcie (wxs): 45x34cm - gondola: 4,5kg
- długość podnóżka: 10cm - fotelik: 3,25kg
- wys. rączki: 98-106cm
- gondola (dxs): 79x32cm
MUTSY
- podwozie rozłożone: 71x111x66cm - podwozie: 9,7kg
- podwozie po złożeniu: 105x35x66cm - gondola: 4,5kg