troszeczkę zmienię temat... może któraś słyszała o takiej firmie produkującej wózki?? Polski wózek Bebetto Murano 8w1 + 9GRATISÓW (1109551163) - Aukcje internetowe Allegro
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Całkiem ładny wózeczek, za nieduże pieniądze. Nie znam marki , nie wiem jak funkcjonuje, czy coś sie nie psuje- koła, zapięcia itd. Może jest jakieś info na necie.troszeczkę zmienię temat... może któraś słyszała o takiej firmie produkującej wózki?? Polski wózek Bebetto Murano 8w1 + 9GRATISÓW (1109551163) - Aukcje internetowe Allegro
ładny, bardzo funkcjonalny! i cena dobra. a najpiekniejszy ten turkusowy...bo ja ostatnio na turkusik choruję...troszeczkę zmienię temat... może któraś słyszała o takiej firmie produkującej wózki?? Polski wózek Bebetto Murano 8w1 + 9GRATISÓW (1109551163) - Aukcje internetowe Allegro
dorotka ja tak samo, mam mega duzo ciuszkow po córci, tylko ze u mnie oprócz prania jeszcze selekcja kolorystyczna dojdzie... bo dla synka.hejka
przytarpalam ciuchy z piwnicy po corze,
wlasnie wstawilam pierwsza partie do prania
swoją drogą mam ich tyle ze tylko pojedyncze sztuki kaftanikow i polspiochow dokupie
a jakie slodziaki,takie malusie skarpeteczki,rajstopki,oj doczekac sie nie moge normalnie
to pozostaje mi tylko kosmetyki,wanienke,butelki itp dokupic
oraz dla mnie do szpitala
tez zastanawiałam się kiedy zacząć prać ?ja już mam wszystko został wózek do kupienia a mamusie już pierzecie ciuszki dla maleństwa bo też się nad tym zastanawiałam