reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
Hej!

Ja co prawda październikowa mama ale pozwoliłam sobie do was zajrzeć ponieważ mam do odsprzedania kilka rzeczy.

Butelka lovi medical 150 ml nowa.

Pościel trzy elementowa z pięknie haftowanymi sówkami, wraz z przescieradlem frotte w kolorze turkusowym - pościel raz wyprana, nieużywana.

Śpioszki rozmiar 56. Szare założone raz (Disney - smyk), różowe trzy razy (coolclub - smyk).

Poniżej zdjęcia :-) foto pościeli zaczerpnięte ze strony smykolandu gdzie wszystko zakupiłam.

Zainteresowane przyszłe Mamusie proszę o kontakt.

Pozdrawiam!

Ostatnia edycja:
Ogladalam dzis wozki, Kitki masz racje ze te nowe xlandery maja waskie spacerowki, ale wymiary i waga sa nieporownywalne do innych wozkow. Zakochalam sie, tylko jeszcze musze meza do koloru przekonac :-)

A myslalyscie juz o fotelikach do samochodu? Przy corce mielismy recaro, teraz chyba kupimy maxi cosi cabrio albo pebble a do tego baze.

Ale chodzi ci o te wieksze? Damian tez ma recaro Young sport 9-36 jesteśmy zadowoleni ale drugi być może kupimy britax lub maxi cosi tobi np koleżanki polecaja, zobaczymy jeszcze bo jest czas :)

Klaczek dzieki, my tez mielismy xlanddera i tam sie wpinalo na adaptery fotelik. Dlatego chce teraz kupic wszystko w jednym sklepie zeby mi dali od razu caly zestaw zebym potem nie musiala nic dokupowac.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry