reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla Dzidziusia i Mamy

Tak sie kurcze teraz zastanawiam ... nie lubie jak mi cos wejdzie w glowe i pozniej mysle ciagle co robic :wściekła/y: taka mam ochote na taki lezaczek z hustawka ale dla mnie 400 zl to niemalo :sorry: na pewno chce kupic wogole lezaczek wiec w sumie jak mam wydac 100-200 zl to moze juz warto dolozyc :confused: najbardziej mnie wstrzymuje to ze ja juz do pracy nie wroce wiec po macierzynskim tylko mezus bedzie zarabial az ja cos nie znajde i to tez nie takie pewne bo nie ma stalej pracy :sorry: teraz troche kasy odlozylam i w sumie rownie dobrze moze sie rozejsc na inne glupoty wiec moze warto w to zainwestowac ... Tak mysle ze moze dobre by to bylo bo ja po cesarce chyba nie bede mogla bardzo dyndac malucha na rekach a nie sadze zeby takie 2-3 miesieczne dziecko chcialo lezec grzecznie w lozeczku ... doradzcie mi prosze czy przy niskim budzecie warto kupic czy to zbedne i lepiej miec na co innego kase

reklama
Ja przy pierwszym dziecku miałam leżaczek. wykorzystywany na maksa. Kamil w nim leżał, bawił się, zasypiał. Dopóki nie umiał siedzić i nie dorósł do fotelika do karmienia to w leżaczku go karmiłam bo miał dobrze unoszone oparcie.
Teraz dostałam od koleżanki huśtawkę i na razie zastanwaiamy się nad leżaczkiem.

Kurcze no :sorry::confused: ja to mam dylematy ... ten chicco wiszacy bardziej mi sie podoba i taki fajniejszy do hustania niz na plozach ale z drugiej strony ten na plozach fishera jest tanszy i na dluzej wystarczy ale znow z trzeciej strony ;-) nie wiem czy juz takie dziecko wieksze bedzie sie interesowalo takim bujaczkiem wiec moze wystarczy tylko taki do 9 kg :sorry:

liiiviiia myślę , że jeśli zaiwestujesz w huśtawkę to ważne żeby można go było używac również jako stojącego. Myślę, że wtedy na dłużej starczy. Huśtawki myślę, że będziemy używać dopuki maleństwo nie będzie się zbyt dużo ruszać. A taki stawiany na pewno na dłużej.

reklama
Do góry