reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla Dzidziusia i Mamy

No to i ja sie przyznam , kupilam dla zlowika male , sliczne zamszowe buciczki z takim puszkiem w srodku , jak je zobaczylam to musialam je kupic a czy dla chlopczyka czy dziewczynki - beda pasowac .
I to prawda z pomylkami , tak bylo u mego brata , lekarz mowil ze beda mieli chlopca przez cala ciaze a na porodowce okazalo sie ze to dziewczynka :-D a moj brat na to : czy ja jestem na dobrej sali ?wlasnie dlatego ja nie chce wiedziec , zawsze sa pomylki i nie ma 100% pewnosci .
Co do ubran dla mnie to jeszcze nie wyjelam ciazowych rzeczy - chodze sobie w dresach i bluzeczkach baby-dool takich rozszezanych i jest OK , ale pewnie do czasu:-).........

reklama
Wczoraj na chwilę dla polepszenia humoru mąż postanowił mnie zabrać na małe zakupy i weszliśmy do sklepu dziecięcego nie wiem jak Wy ale ja jestem przerażona cenami rzeczy najpotrzebniejszych bo nie dostaniemy nic od nikogo. Dobrze, że jest allegro i sklepy internetowe bo krucho by było nawet z ciuszkami dla dzieciątka. Nie wiem jak to będzie bo juz dostałam z pracy zawiadomienie że przedłużają mi umowę tylko do porodu a później już będę bez pracy:(jakie to życie jest dziwne... sorki że tak się tu wyżaliłam Wam

naftanalek, jakoś trzeba przez to przebrnąć <głaszcze> Też jestem przerażona cenami!! :szok: No i tym, że wszystko trzeba kupić, bo też nie mamy nikogo kto mógłby coś podrzucić. No i z pracą jakoś tak... Ja mam..., ale mąż już sporo czasu bez pracy :confused: Ale jestem pewna, że jakoś się poukłada!! :-)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!:-D:rofl2::-D
Ale jestem szczęśliwa. W sob zamówiłam na allegro 3 pajacyki! I dzisiaj przyszły!!
W idealnym stanie, piękne, milutkie i malutkie. Babka dorzuciła mi gratis dwa body i czapeczkę. No i jak zobaczyłam, że te body takie malutkie są to się popłakałam, bo od razu wyobraziłam sobie jaki maluni będzie mój dzidziulek:rofl2:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!:-D:rofl2::-D
Ale jestem szczęśliwa. W sob zamówiłam na allegro 3 pajacyki! I dzisiaj przyszły!!
W idealnym stanie, piękne, milutkie i malutkie. Babka dorzuciła mi gratis dwa body i czapeczkę. No i jak zobaczyłam, że te body takie malutkie są to się popłakałam, bo od razu wyobraziłam sobie jaki maluni będzie mój dzidziulek:rofl2:
Jagoooodka - widzę, że ciążowy przypływ hormonów i u Ciebie na wyobraźnię działa - tylko nie płacz już kochana ;-);-);-) Tak tu piszecie o tym zakupowym szaleństwie, że ja się powstrzymać nie mogłam i przed chwilką zadzwoniłam do męża i mówię, że musimy się dziś spotkać w centrum handlowym i że musi tam od razu po pracy jechać - on zdziwiony - pyta dlaczego - więc mu mówię, że choćby jedną dzidzusiową rzecz chcę już kupić. Jakoś nie bardzo wiedział o co mi właściwie chodzi - ale zdążył się już chyba przyzwyczaić, że czasami nie warto wnikać w to o co mi biega, hehehe i co ja mam w ogóle na myśli mówiąc niektóre rzeczy - chociaż ja mu się nie dziwię - ostatnio potrafię gadać jak potłuczona i czasami ja sama nie wiem o co mi chodzi. Zdanie potrafię zmienić ze 30 razy w ciągu minuty - więc się chłop przyzwyczaił :-D:-D:-D

:rofl2: Nie ma wyjścia hihihi Musi się przyzwyczaić. W takim razie życzę udanych zakupków ;-)
Ja to myślę, że my wszystkie się tutaj nakręcamy :tak:
Jak czytałam, że niektóre mają już tyle rzeczy to nie mogłam wytrzymać!!
No i nie płakałam mocno ;-) Kilka łez mi poleciało i rogala mam do tej pory. :-D

oj ja też wczoraj poszalałam z zakupami dla maluszka , kpiłam body 2 sztuki, piękny komplecik ze spodenkami, maleńkie rękawiczki i skarpetki, tylko mam problem z kolorem- wzięłam niebieskie , bo zawsze lepiej wygląda dziewczynka w niebieskim niż chłopiec w różowym

kasiunia123 świetne bluzeczki!! Ja to mam jakieś opory teraz przed allegro. Kupiłam dwie pary spodni i bluzkę i lipa. Może i mój rozmiar tych spodni, ale każda figura inna. I do mojej nijak to nie przystaje :confused:

henrietta5 myślę, że z kolorami to nie taki problem ;-) Bo przecież jest tyle innych uniwerslanych.... Zielone, żółte, pomarańczowe, białe etc etc :-D

reklama
Hmmmm - a ja dochodzę do wniosku, że jakaś taka straszna egoistka ze mnie - wczoraj miałam zamiar coś maluszkowi kupić - i jak już się z M spotkałam w galerii - skończyło się na ciuszkach dla mamusi :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: - wracamy do domu i M mówi - no śliczne ciuszki dla maleństwa kupiłaś :tak:;-):zawstydzona/y: - ale wstyd mi było - nawet nie weszłam do sklepu z dzidziusiowymi ubrankami :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Może dzisiaj...:-)

Do góry