Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tobie rowniez zycze z calego serduszka dziewczynki, ale podobno tak jest, ze jak lekarz po zrobieniu usg stwierdzi chlopca to juz jest chlopiec pewny a jak dziewczynke to mozliwa jest pomylka![]()
W sierpniu rodziła synowa mojej kierowniczki. Całą wyprawkę mieli na chłopaka, bo do samiutkiego końca lekarz nie miał wątpliwości!! A urodziła się dziewczynka...

Teraz już będzie super!!
więc odpuszczam.No to znaczy ze zawsze jest jakis wyjatek!!! widocznie lekarz pomyslil pepowine z ...Oj nie do końca!!W sierpniu rodziła synowa mojej kierowniczki. Całą wyprawkę mieli na chłopaka, bo do samiutkiego końca lekarz nie miał wątpliwości!! A urodziła się dziewczynka...
![]()

niby latwo sie zaklada dziecku, nic nie trzeba zapinac, ani przez glowke przekladac, ale te troczki i zakladki z tylu
body superr sprawka ale takie ktore maja po boczkach(na ramionkachà) takie zakladki, wtedy latwiej dziecku wlozyc przez glowke

mam takie spodnie:

wszysko świetnie nadaje się na ciążę, a kupione było w "normalnych" sklepach
Podejrzewam że dałam za to 1/3 "ciążowej" ceny, tylko dlatego, że na metce nie jest zaznaczone, że to na okres ciąży
Do tego jest taki plus, że po ciąży nadal ciuszki będą w użyciu