Moniczkaleg83
Fanka BB :)
Moniczkaleg83 ja rowniez zastanawiam sie nad tym kompletem, a mozna wiedziec ktory kolor wybralas???
Jasne, ze można

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moniczkaleg83 ja rowniez zastanawiam sie nad tym kompletem, a mozna wiedziec ktory kolor wybralas???
Kochana dokładnie tak, jest człowiek ciuła pieniążki, a później w mgnieniu oka wszystko siu!!! Co do wózka, to mamy zamiar go kupić gdzieś pod koniec sierpnia, no może w połowie, na który też prawdopodobnie ma dac moja ale teściowa.Ninonka masz racje jak jest kasa to w jeden dzień można kupic wszystko
TEż jestem w szoku bo wybraliśmy się dzis po zakupy: kupiliśmy łóżeczko, materac, pościel Feretti 3 częściową, 2 prześceradła, 10 pieluszek tetrowych, smoczek Nuk, i czepeczkę wiązaną taką milusią i cieplejszą .... i wydaliśmy 700 zła ja tak ciułałam od czasu kiedy dowiedziałam się o dzidzi ... bo wcześniej jakoś nie było mobilizacji...
Ale to bliżej jak dalej u nas z tymi wydatkami bo na wózek dają teściowie a resztę damy rade sami kupic
Czy będziecie prały pościel którą kupiłyście? Bo ja chyba mam taki zamiar....