reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla Dzidziusia i Mamy

reklama
Tak oglądam te wózki - takie ładne są.
My mamy po Kamilu i nie będę kupować drugiego. Wchodzę tu tylko oko nacieszyć :tak: Zresztą mówię sobie, że nasz nie jest taki zły - ma koła na paskach (teraz juz takich w ogóle nie widuję :confused2:), w dodatku pompowane - nic nie trzęsie, z dużą gondolą, wygodny dla dziecka.
Ale tak fajnie móc wybierać nowiutki :sorry:

inka nie martw się - ja póki co mam dwie buteleczki i trochę ubranek, które dostałam...
Wcześniej nie mogłam sobie pozwolić na zakupki, bo od roku na jednej wypłacie jechaliśmy i niewiele z tego dało się odłożyć. Za dwa tygodnie mąż dostanie druga wypłatkę i wtedy zaczniemy zakupowe szaleństwo :-D:-D:-D:-D

empolan są jeszcze wózki na paskach - ostatnio oglądałam :-D
i ja zerkam co też dziewczyny wybierają i nie wiem już sama co dla mojego dzidziusia najlepsze będzie :sorry:
tzn wiem, ale to z kolei za dużo kosztuje :rofl2:

jogobelka - własnie sprawdziłam i chyba masz racje. Pomyliłam się, bo "sklepowy" kiedy opowiadał o tym wózku też podał cenę ok 1500pln i dodatkowo powiedział ze fotelik 500pln, dlatego założyłam, że nosidełko to nie fotelik samochodowy.

Violusia to jak już będziesz miała wózeczek w domu to podziel się wrażeniami:-) ja nie wiem kiedy uda mi się go znaleźc i pooglądac bo mieszkam w małym mieście i pewnie tylko na zamówienie byłby dostępny.... a ja przecież muszę wszystko dotknąc:-D Pewnie czeka mnie wycieczka do większego miasta:happy:

reklama
Dziewczyny wlaśnie otrzymałam mega paczkę z pościelą od tego sprzedawcy z allegro13ele.pościel HAFTY z moskitierą 100x135 MILPOL (648596530) - Aukcje internetowe Allegro Pościel jest rewelacyjna- ochraniacz bardzo szeroki, mięciutki. Poszewki na zameczki są. Jeste zadowolona bardzo:-D

Pościel naprawdę prześliczna:-):-):-) Zajrzałam do niego co jeszcze oferuje ale ma tylko takie wieloelementowe komplety pościeli a ja chciałabym tylko zestaw 3-elementowy kołderka, podusia i ochraniacz.

Czy ktoś zamawiał pościel na allegro od użytkownika DARLAND1?? i może go polecić?? Nie mam przekonania czy oferowana przez niego pościel jest dobrej jakości

Do góry