reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

reklama
Ewcik nie wiem, jest od dzisiaj, ale w moim carrefourze nie było tych kaloszków wiele, ja już swoje przetestowałąm i są oki, jak jeszcze będą, to sobie przy okazji zapodam jeszcze jedną parę:-) podniecam się tymi kaloszami, bo to było takie moje małę marzonko od 2 lat chyba i się nie składało jakoś-tak niewiele do szczęscia mi trzeba:-)

Szalejecie dziewczyny...ja postanowiłam się wstrzymać z zakupami do 10 maja...już tyle wytrzymałam...myślę, że jeszcze dam radę i wtedy jak już poznam płeć mojej kinderniespodzianki to i ja choć troszkę poszaleje, choć w sumie ubranek mam jak dla bliźniaków...ale muszę kupić ze dwie cienkie czapeczki i wyprawkę do szpitala.

do mnie dotarły wczoraj rzeczy z PL i w sumie mam już chyba wszystko (pewnie do porodu jeszcze milion rzeczy dokupie ale to juz inna sprawa hehe) musze to wszystko jeszcze pozbierac do kupy, zrobic małe przemeblowanko i jestem gotowa:) teraz tylko czekac na dzidzi;)

świetne rzeczy pokupowałyście:)
MAdzik pokoik bardzo ładny

Ja tez stopuje z zakupami, mam wszytko a nawet wiecej. Wczoraj nawet kupilam wage dla bobaskow, bo .... no wlasnie. Po porodzie raczej nie zamierzam sie spotykac z polozna. Tu w Niemczech jestem ubezpieczona prywatnie. za wszystkie wizyty najpierw musze zaplacic sama, a ubezp. zwraca pod koniec roku. Poprzednim razem polozna przychodzila, glownie wazyla malucha i dezynfekowala mu pepuszek. Byla 10 razy, co drugi dzien ( to norma tu ), glownie zachecala mnie do kupna roznych specyfikow ( pewnie ma z tego kase ) i wystawila rachunek za 2500 zl. Teraz to przyjdzie ze dwa razy i ja pozegnam, sama wiem co i jak. Znalazlam jeszcze na allegro fajne reczniki z kapturkiem, ale za to duze, bo jak pisalam tych malych sie nie oplaca specjalnie kupowac. MOTHERHOOD ----------------- RĘCZNIK NIEMOWLĘCY (988968400) - Aukcje internetowe Allegro , podaje link jak ktoras zainteresowana. Poszalalam kupujac kostium kapielowy na basen, cyckonosz do karmienia, czapeczke z imieniem i sama nie wiem co tam jeszcze. Hamuje w kazdym razie, bo jak maz zobaczy wyciag z karty to mnie przeswieci. A wczoraj przyszedl rachunek za wizyte lekarska plus usg 84 euro. Masakra

madzik - sliczne :) - ja bylam wczoraj na ciuchaczu :D i zakupilam dwie rzeczy dla malej na pozniej ;p
Obraz.jpg nie wiem co ja mam do koloru rozowego ;d wszyskto dla malej w tym kolorze kupuje , wozek tez juz mam i tez rozowy xD

Może i troche gorzej jakości ale jak zobaczyłam napis na śpioszkach " Może jestem mała ale to ja jestem szefem " to mnie rozbroiło i nie mogłam się powstrzymać i kupiłam :p
Nie wiem, jak Cheerokee, ale Disney bije jakością Pepco na głowę, moim oczywiście zdaniem :) Cheerokee mam tylko śliniaki, reszta Disney i F&F :) Jakoś z Cherokee w tym Tesco niewiele rzeczy dla niemowląt było.

reklama
Dziewczyny jak coś kupujecie z apteki dla maluszka i dla sebie-wkładki itp, a nawet takie dodatki jak szczotka to polecam internetową aptekę www.doz.pl Odbiór macie w aptece najbliżej siebie, a ceny są dużo niższe. W przyszłości szczepionki też się opłaca tam zamawiać.

Do góry