Mysza1984
lalllalalala ;-)
fajne zakupy dziewczynki ;-)
Ja w tym miesiącu kupuję drzwi do mieszkania
więc nabytkami dla dzidzi będę się chwalić dopiero w czerwcu 
Ja w tym miesiącu kupuję drzwi do mieszkania

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
byłam w tesco, śpiworków nie było, pieluch w promocji w malym rozmiarze też już brakło, wrr
Byłam w makro po tą lovellę, ale te 5kg opakowania tylko do białego mieli, a ja nie chcę takiego. I dupa blada.
Kupiłam za to w tup-tup śpioszki małe takie od góry do dołu rozpinane, jak śpioszki, dla tatusia będzie idealnie.
Kupiłam kiedyś na allegro zabawki, i w końcu udało mi się je odebrać Zestaw Fisher Price, Playskool, Tiny Love (995625059) - Aukcje internetowe Allegro
kropa nie boisz się na brzuszku kłaść spać? chyba że masz na myśli że małe ma w genach po was i się samo tak będzie układało jak tylko nauczy się przewracać:-) ale mnie by się wydawało że taki starszy maluch będzie się czuł skrępowany w śpiworku?
Ale nie wiem tak naprawde, nie miałam śpiworka u córci więc tylko sobie tak gdybam
Niektóre dzieciaczki pewnie lubią takie "gniazdka" przytulne;-)
znam rodzinę, w ktorej pięciolatki spały ciągle w śpiworkach. Nie było mowy o spaniu bez...
fajne zakupy dziewczynki ;-)
Ja w tym miesiącu kupuję drzwi do mieszkaniawięc nabytkami dla dzidzi będę się chwalić dopiero w czerwcu
![]()